• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 1 askerimiz şehit düştü

Yeniakit Publisher
2024-06-21 15:10:00 -
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 1 askerimiz şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un şehit olduğunu, 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit olmuştur. Temas esnasında 3 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Mehmet Ali Horoz için taziye mesajı yayımladı. Güler mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 21 Haziran 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Özellikle burokrat milletvekilleri bak bir şehid daha geldi o koltuklarda Emanetlere millet vatan sancak Allah rızasi icin sahip cıkmaz iseniz bu şehitler size neler yapar neler. Ayette ne diyor şehitlere ölü demeyiniz siz bilemezsiniz. Millette de edep haya ahlak olmalı gece gümbür gumbür araçlarda şehir ici sokaklarda müzik dinleyenlerde şehitlere saygısizın ta kendisi ve o yüksek ses ile gezer iken anne ve babasının karekterini verdigi terbiye yide gostererek dinliyorlar. Şehidlerin hepsi davacı olacak . O gece yarısi müzikle o sokakdan gecer iken ya şehidin yakını var ise bir empati yapin. Rabbim Tüm şehitlerimize rahmeti merhameti ile kabrine nur ölu demeyiniz ayetine mashar olan şehitlerimizide makamini ve ozgurlügü edepsizce kullananlara ruhlarinı tebelles etsin 21 ay delirip rabbim öyle öldürsün bu ruhsuzları. Yattiginiz yer nur dolsun şehidim evladım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23