• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pazarcı Mehmet Özdemir, İmamoğlu ile tartışmasını anlattı

Yeniakit Publisher
2023-05-25 20:37:00 -
Pazarcı Mehmet Özdemir, İmamoğlu ile tartışmasını anlattı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tartışan pazar esnafı Mehmet Özdemir, olay anını anlattı.

Özdemir, Bayrampaşa'daki semt pazarında, "terör örgütü PKK ile yan yana olduklarını" belirterek tepki gösterdiği İmamoğlu'na, "PKK ile beraber olan ve PKK ile yürüyenlerle beraber olamam, benim tezgahıma gelemez." dediğini söyledi.

İmamoğlu'nun, "PKK'lı sensin" diye karşılık verdiğini öne süren Özdemir, bunun üzerine kendisinin "Ben PKK'lı değilim." dediğini ifade etti.

Özdemir, İmamoğlu'nun hakaretine maruz kaldığını iddia ederek, tartışmanın, "Bana, 'Sen esnaf değilsin.' dedi. Ben, '60 senedir bu işi yapıyorum, esnafım, bana esnaflığı öğretemezsin' dedim." şeklinde sürdüğünü anlattı.

Trabzonlu olduğunu belirttiğinde ise "Nereli olursan ol" tepkisiyle karşılaştığını aktaran Özdemir, İmamoğlu'nun çevresindeki vatandaşların da tartışmaya dahil olduğuna dikkati çekti.

İmamoğlu'nun yanındaki bir kişiye, "Ben şehitlerin, gazilerin arkasındayım. Ben bunları savunuyorum. Senin benimle bir işin yok. Sen bana ne karışıyorsun?" şeklinde tepki gösterdiğini ifade eden Özdemir, kendisine bağıran kadınlara ise "Size ne, sizi ne ilgilendirir." dediğini söyledi.

Özdemir, İmamoğlu'nun, korumalarına "Bunu alın götürün" talimatı verdiğini savunarak, "Ben aşağı indikten sonra biraz uzaklaştım. Korumaları beni aldı, dışarı çıkardı. Dışarı çıkardıktan sonra avukatımla tedbir amaçlı karakola geldim." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

ah be amcam bi yarım kilolukla girişseydin terbiyesi kıt adama... adam sadece pkk ile değil fetö ile de iş tutuyor.. yalan söylüyor. isparkta çalışan imç önündeki, bir adamın elinin başparmak kısmında pkk paçavrasının dövmesi vardı...

Nazim Arat

Imamoglu her yerde önce hakaret edip sonra dediğini&milletin anladığını OYLE DEMEDIM şeklinde konuşuyor ve sürekli bidi bidi. Cho 14 mayis sonrası niye söylem değiştirdi. Pkk, feto, lgbt, KHK milletimize uymadı. Simdi vatan millet, din vs. Daha Fazilet duragi yalanı ortada
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23