• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paşinyan sınır hattındaki gelişmeyi duyurdu! Azerbaycan'dan yeni askeri operasyon

Yeniakit Publisher
2023-11-19 15:47:00 -
Paşinyan sınır hattındaki gelişmeyi duyurdu! Azerbaycan'dan yeni askeri operasyon

Azerbaycan'ın attığı bazı adımların Ermenistan'a karşı yeni askeri operasyonlara hazırlandığı izlenimi verdiğini söyleyen Paşinyan, "Azerbaycan'daki yetkililerin Ermenistan Cumhuriyeti'nden Batı Azerbaycan olarak bahsetmeye başlaması son derece şüpheli görünüyor" ifadelerini kullandı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan'ın bazı adımlarının daha fazla "düşmanlık" için hazırlık gibi göründüğünü söyledi.

Rus TASS haber ajansının haberine göre Paşinyan ayrıca konuşmasını, "Bu okullarda ve üniversitelerde öğretiliyor. Bize öyle geliyor ki Ermenistan'a karşı yeni bir savaşın, yeni bir askeri saldırının hazırlıkları yapılıyor ve bu barış gündeminin ilerlemesinin önündeki başlıca engellerden biri" dedi.

Öte yandan TASS haber ajansına göre Paşinyan yine cumartesi günü yaptığı açıklamada, Ermenistan ve Azerbaycan'ın bir barış anlaşmasının temel ilkeleri üzerinde anlaşmaya vardıklarını ancak hala "farklı diplomatik diller konuştuklarını" söyledi.

"Ermenistan-Azerbaycan barış süreciyle ilgili hem iyi hem de kötü haberlerimiz var" diyen Ermenistan Başbakanı, "Azerbaycan ile barışın temel ilkeleri üzerinde anlaşmaya varılmış olması iyi bir şey. Bu, Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel'in arabuluculuğuyla, Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile Brüksel'de yaptığım görüşmeler sonucunda gerçekleşti" dedi. En önemli kötü haber ise hala farklı diplomatik diller konuşuyor olmamız ve çoğu zaman birbirimizi anlamıyor olmamız" ifadelerini kullandı.

Ermenistan ile Azerbaycan, Dağlık Karabağ bölgesi nedeniyle otuz yıldır çatışma halinde. İki ülke arasında diplomatik ilişki bulunmuyor ve ortak sınırlar yoğun bir şekilde tahkim edilmiş durumda.

Putin’in bam teline dokundu! Bu düşmanca bir karar" target="_blank">
Paşinyan Putin’in bam teline dokundu! Bu düşmanca bir karar
Paşinyan Putin’in bam teline dokundu! Bu düşmanca bir karar

Dünya

Paşinyan Putin’in bam teline dokundu! Bu düşmanca bir karar

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

ALLAH İNSANA AKIL VERMİŞTİR AKLINI KULLANMAYANLARIN SONU HÜSRANDIR BİZ KORİDORU AÇ DİYORUZ ŞU FAKİRLİĞİNİZDEN KURTULUN DEDİK AKLI SELİM OL DEDİK UYARDIK BAK EMİR TİMUR GİBİ OLMAYALIM !!! BEN EMİR TİMURU FATİHİ KANUNİYİ SELAHATTİN EYYUBİYİ ATTİLA YI CENGİZ HANI ÖRNEK ALIRSAK KAYBEDEN SEN OLURSUN PAŞİNYAN KARŞINDA KÜRESEL GÜÇ DEV TÜRK DEVLETİ VAR EMİN OL ÇOK ŞEFKATLİYİZ ÇOKDA ACIMASIZ OLURUZ SEÇÇÇÇÇ BİRİNİ BENCE ŞEFKATİ SEÇERDİM BEN OLSAM AKLI SELİMLİK İYİDİR KAR GETİRİR ACIMASIZ TARAFIMIZ NE OLURDU BAK ÖYLE ACIMASIZ OLURUZ Kİ KADINLARINIZI SAÇLARINDAN SÜRÜKLER ÇOCUKLARINIZIN ÜZERİNDEN TANKLARLA GEÇER HER ASKERİME DERDİM Kİ KELLE GETİRENE ÖDÜL DERDİM MASAYA O KELLELER GELECEK DERDİK KANLI KANLI KELLELER SİZ BUNDAN MI ANLIYORSUNUZ EMİR TİMUR GİBİ Mİ OLALIM LANNNNNNNNNNNNNNNN paşinyan

Vatandaş

Dönek herif bir söylediğin diğerini tutmuyor. Katliamcı korkak hainler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23