• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Parti yöneticisi Akit TV’de cevap verdi Katledilen Narin’in ailesi ‘Hüda-Par’lı mı?

Yeniakit Publisher
2024-09-11 12:25:00 -

Türkiye'yi derinden sarsan Narin cinayetiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kamuoyunda merak edilen, Narin'in ailesinin HÜDA PAR ile bağlantılı olup olmadıkları hakkındaki iddialar, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Sabaz tarafından Akit TV'de cevaplandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Sabaz, katledilen Narin'in ailesinin HÜDA-PAR'la olan ilişkisini Akit TV ekranlarında açıkladı. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Bu iddiayı ilk ortaya atan Siyonist bir internet sitesidir" dedi. Sabaz, cinayetin siyasi dış bağlantılarıyla ilişkilerinin gerçek olduğunu vurguladı ve bu tür spekülasyonlara gelinmemesini söyledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Olsa ne olur chp li de olabilir akp li de özü bozuk ailenin

diyarbakırlı

Ya Allah aşkına böyle bir durum değerlendirilmesi yapılması isteniliyorsa geçmiş Genel ve Yerel seçim sonuç istatistiklerine baksın böyle bir durum var mı diye. Ben baktım böyle bir veri yok. Ya AKP ya İyi Parti vb. gibi kesimlere oy çoğunluğu ile verilmiş. Bilmeden saçma sapan konuşmak, suç isnat etmek için iftira atmak, çamur at izi kalsın gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23