• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Parti kurma heveslisi Ali Babacan sahaya indi! Ayakkabısındaki o detay dikkat çekti

Yeniakit Publisher
2020-03-03 16:52:00 - 2020-03-03 18:02:08
Parti kurma heveslisi Ali Babacan sahaya indi! Ayakkabısındaki o detay dikkat çekti

Parti kurma heveslisi eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan, öğrencilerle bir araya geldi. Çevresindeki isimlerden olumlu dönüşler alamadığı için partiyi kuramayan Babacan'ın gençlerle buluşmasında büyük gelen ayakkabısı dikkat çekti.

Yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan bir grup öğrenciyle buluştu. Ali Babacan'ın gençlerle buluşmasında büyük gelen ayakkabısı dikkat çekerken partinin ne zaman kurulacağı da bu sefer belli oldu.

Yeni parti kurma çalışmaları uzadıkça uzayan eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan, sahaya indi ve 30 farklı üniversiteden öğrencilerle buluştu. Ali Babacan, o anlara ilişkin görüntüleri kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Babacan paylaşımında, "30 farklı üniversiteden öğrencilerimizle buluştuk. Ülkemizin temel sorunlarını ve çözüm yollarını değerlendirdiğimiz etkinliğin hatıra fotoğrafını buraya bırakıyorum. #sizidinliyorum" ifadesini kullandı.

Öte yandan, bir Twitter kullanıcısı, gönderinin altına Ali Babacan'ın öğrencilerle bir araya geldiği anlarda çekilen başka bir fotoğrafı paylaştı.

"Bir insan, eğer büyüme çağında da değilse..."

Ali Babacan'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak  Ersoy Dede, "Bir insan, eğer büyüme çağında da değilse, neden bir numara büyük ayakkabı giyer ki?" şeklinde bir yorum yaptı.

Tarih verdi

Babacan'ın partisi aylardır kurulma aşamasında ve tarih sürekli erteleniyor. Daha önce bizzat Ali Babacan tarafından ocak ayının ilk haftası olarak açıklanan kuruluş, farklı nedenlerle ertelenmişti. Son olarak mart ayı içinde ilan edileceği duyurulan partinin, son yaşanan İdlib olayları sonrası bir kez daha ertelenebileceği kulislerde konuşuluyor. Kulislerde konuşulan son tarih ise 14 Mart. İddialara göre Babacan partinin kuruluş tarihi olarak 14 Mart'ı yakın çevresiyle net olarak paylaştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

neron11

yanlışlıkla abdullah gül'ün ayakkabısını giymiştir.siyasette iki numara büyük gelir bu uşağa.

GENÇTÜRK

.....ten adam olmaz. Olsa olsa bukalemun olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23