• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Parkta yoga yaptırmıyorlar" yaygarası yapmışlardı... Türk Dünyası Vakfı'ndan flaş açıklama!

Yeniakit Publisher
2022-05-29 21:53:00 -
"Parkta yoga yaptırmıyorlar" yaygarası yapmışlardı... Türk Dünyası Vakfı'ndan flaş açıklama!

Türk Dünyası Vakfı, Eskişehir'deki vakfın sorumluluğundaki Dede Korkut Parkı'nda "yoga yapan kadınların engellendiği" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Türk Dünyası Vakfı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ziyaretçilerden gelen şikayetler ve fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda park içerisindeki toplu etkinliklerde önceden izin alınması gerektiği belirtildi.

Halihazırda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün parkta planlı sportif faaliyetler yürüttüğü kaydedilen açıklamada, "Diğer kurum ve kuruluşların parkımızda sportif faaliyet talepleri de değerlendirilmektedir. Bu sebeple mevcut uygulamanın halkımızın parkımızdan daha fazla ve eşit bir şekilde istifade etmesi amacı ile düzenlenmiş olduğunu, izinsiz etkinlikle ilgili olarak izinsiz ve gizli çekim ile yapılan bu haberin gerçekleri yansıtmadığını, bu haliyle hukuki süreçlere zemin hazırladığını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." ifadelerine yer verildi.

Eskişehir'in 2013 yılında "Türk Dünyası Kültür Başkenti" ilan edilmesi dolayısıyla Türk Dünyası Vakfınca yaptırılan Dede Korkut Parkı, 2014'te açılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amine

Bir kaç pislik teşhircilikle putperest tapinmasi yapmaya çıkmışlar

Vatandaş

Artislere bak yoga yapacakmış hadi oradan toplum ahlakı huzuru güvenliği herkesin herşeyin üstündedir. Yoga yapacaksan git kendine ada satın al kamuya açık alan sizin babanızın çiftliği değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23