• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralel Cemaat Halk TV'ye kadar düştü

Yeniakit Publisher
2014-06-01 18:45:00 - 2014-06-01 18:45:24
Paralel Cemaat Halk TV'ye kadar düştü

Paralel Cemaat'in yayın organı Today's Zaman yazarının eşi Arzu Yılmaz, Halk TV'ye çıkarak Gezicilere destek verdi. "Polislere bir şey olmaz, eylemciler hazırlıksız geldi" diyen Yılmaz, molotofla yakılan polis memurunu görmezden geldi. Cemaat okulunda öğretim görevlisi olarak da çalışan Arzu Yılmaz'ın bu sözleri "Kendilerinden olmayan polisleri kıymetsiz ve hatta düşman görüyorlar" yorumlarına yol açtı.

Today's Zaman yazarı İhsan Yılmaz'ın eşi Fatih Üniversitesi Öğretim Üyesi Arzu Yılmaz, dün akşam Gezi vandallığının yıldönümünü değerlendirmek için, kışkırtmacı ve yalan haberleri ile bilinen Halk TV'nin canlı yayınına çıktı.

Polisin eylemcilerin karşısında durmasının nedeninin bir korku cumhuriyetinin korku cumhuriyetinin kurulduğunun göstergesi olarak yorumladı. Eylemcilerin can güvenliklerini korumak için bazı teçhizatlar kullanmak zorunda kaldıklarının söyledi.

Geçtiğimiz yıl "polis" odaklı yayın yapan, Emniyet'teki cemaatçi polislerin diskalifiye edilmesinin ardından polis aleyhindeki her malzemeye sarılan Paralel Cemaat'in mensubu Arzu Yılmaz şu skandal açıklamaları yaptı:

KORKU CUMHURİYETİ KURUYORLAR

"Genel seçim için sizin oyunuza ihtiyacım yok mesajı alıyorum ben bugünkü eylemcilerin karşısında duran polislerden, Başbakan'ın söylemlerinden. Ama korku cumhuriyeti kurmaya çalıştığı gayet açık. Resimler onu gösteriyor.

Yarın şimdi basından da takip edeceğiz. O polislerin copları, teçhizatları vs. korku cumhuriyetinin bir göstergesi. Ve göreceğiz, eylemcilerin başına inşallah kötü bir şey gelmez.

EYLEMCİLERİN TECHİZATI CAN GÜVENLİĞİ İÇİNMİŞ!

Ama polislerin başına bir şey gelmeyeceğini ben adım gibi biliyorum. Çünkü o eylemciler hazırlıklı gitmiyorlar, sadece can güvenlikleri için belki maske alıyorlar yanlarına, belki süt alıyorlar, limon alıyorlar, bu kadar yani teçhizatları.."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23