• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Panasonic Toughbook ve Toughpad WIN Automation fuarında

Yeniakit Publisher
2016-03-21 13:33:00 -
Panasonic Toughbook ve Toughpad WIN Automation fuarında

Üretim sektörünün zorlu koşullarında kesintisiz iş verimliliği sağlayan Panasonic Toughbook ve Toughpad WIN Automation fuarında

Kurumsal Mobil Çözümleri ile tüm dünyada kurumların kesintisiz çalışma ihtiyaçlarına cevap veren Panasonic, yüksek korumalı ve dayanıklı mobil PC ve tablet çözümlerini WIN Eurasia Automation fuarında tanıttı. Fuarda tanıtılan Panasonic Toughbook ve Toughpad cihazları dünya standartlarındaki bağlantı özellikleri, performansı, taşınabilirliği ve rakipsiz dayanıklılığı ile üretim sektöründe farklı bir çalışma şeklini mümkün kılıyor.

Avrasya'nın en önemli endüstri fuarlarından biri olma özelliği taşıyan ve bu yıl 17-20 Mart tarihleri arasında gerçekleşen WIN Eurasia Automation fuarı otomasyon, otomotiv, elektrik/elektronik ve makine sektörlerini bir araya getirdi. Panasonic etkinlikte, üretim sektöründe çalışan profesyonellerin baş etmek zorunda kaldığı zorlu koşullara karşı geliştirdiği mobil çözümlerini tanıttı.

Panasonic Toughbook dizüstü bilgisayar ve Toughpad tabletler, modele göre farklı seviyelerde olmak üzere suya, düşmeye, basınçlı titreşime karşı direnç gösteriyor ve içerisindeki hassas bilgileri koruyabiliyorlar. Güneş ışığı altında dahi okunabilir ekranlara sahip ürünler, -20 ile +60 derece ya da –10 ila +50 derece ortalama sıcaklıklarda dahi çalışmayı sürdürebiliyorlar.

Panasonic Toughbook ve Tougpad’lerin üretim sektörüne özel bazı kullanım alanları ise şöyle:

- Endüstriyel Panel
- Forklifte Monte Tablet veya PC
- Servis ve Bakım Hizmetleri: İşletme içi veya saha servis
- Depo Yönetimi ve Lojistik

Panasonic Toughpad ve Toughbook’ların fuarda sergilenmesine dair görüşlerini paylaşan Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya şunları söyledi: “Başta üretim, kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik, güvenlik gibi sektörler, daha verimli çalışmak için mobil çalışma şartlarını iyileştirmenin yollarını arıyorlar. Bu amaca yönelik olarak tasarlanan, dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle ‘kesintisiz çalışma’ imkanı sunan ürünlerimiz, Avrupa’da yüzde 65 pazar payına sahip. Türkiye’de uzun zamandır satışta olan Panasonic Toughbook ve Toughpad tüm sektörlerde büyük ilgi görüyor. Özellikle üretim sektörü çalışanları birçok zorlu koşulla baş etmek zorunda kalıyor. Üretim tesislerinde veya sahada veri ve uygulamalara erişim ve takibe olan ihtiyaç ise değişmiyor. Panasonic Toughbook ve Toughpad sunduğu mobil çözümlerle hem üretim tesislerinde hem de sahada büyük kolaylık sağlıyor.”

Panasonic’in WIN Eurasia Automation fuarında sergilediği ürünlerden bazıları ise şöyle:

Düşük toplam satınalma maliyetine sahip, esnek ve dayanıklı tablet: Panasonic Toughpad FZ-M1 Panasonic’in 7 inç ekran boyutuna sahip tamamen dayanıklı Windows 8.1 Pro işletim sistemine sahip tableti Toughpad FZ-M1, üretim sektörü çalışanlarına yönelik öne çıkıyor. Intel® Core™ i5-6Y57 vPro ve Intel® Atom® x5-Z8550 işlemci olmak üzere iki farklı versiyona sahip cihaz yüksek performans ve verimli güç kullanımı sağlarken, yansıma önleyici katmana sahip WXGA (1200x800) çözünürlüklü ekran, her türlü aydınlatma koşulunda on parmak kapasitif dokunmatik ekran becerilerini sergileyebiliyor. Yalnızca 540g ağırlığında ve 18mm kalınlığındaki Toughpad FZ-M1, sahip olduğu yapılandırma girişleri ve entegre iş genişletme modülü ile yüksek oranda esneklik sunuyor. 150 cm yükseklikten düşmelere karşı dayanıklılığı testlerle sabit olan Toughpad FZ-M1, toza ve suya karşı uluslararası IP65 direnç standartlarını karşılıyor ve -10 ila +50 derece arasındaki sıcaklık koşullarında verimli bir şekilde çalışabiliyor.

Üretkenlik ve pil ömrü ile zirvede: Panasonic Toughpad FZ-G1

Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemci (3MB önbellek, 2,3 GHz – 2,9 GHz aralığında cache, Intel® Turbo Boost teknolojili 2.3GHz up to 2.9 GHz işlemci) ve DirectX 11 destekli Intel® HD 5500 grafiklere sahip Toughpad FZ-G1’in pil çalıştırma ömrü 13 saat. Windows 8.1 Pro Update işletim sistemine sahip Panasonic FZ-G1 tablet 10,1 inç ekran boyutuna sahip. İnce, hafif ve buna rağmen tamamen dayanıklı olan FZ-G1 büyük pil paketi seçeneği ve opsiyonel çalışır durumda pil değiştirme becerileriyle üretim sektörü için kesintisiz ve 24 saat sorunsuz kullanım sunuyor. Toughpad FZ-G1, üretim sektörünün yanı sıra sahada çok sayıda ekipleri bulunan mühendislik ve bakım odaklı ulaştırma, dağıtım, acil servisler, sigorta değerleme ve kamu hizmetleri gibi alanlarda mobil çalışan profesyoneller tarafından tercih ediliyor.

 

Mobil çalışanlara çok yönlülük kazandırıyor: Panasonic Toughbook CF-20

Panasonic Toughpad CF-20, gücünü yaşam ömrünün tamamında üstün performansı temin eden en yeni teknolojilerden alıyor. Intel® CoreTM m5-6Y57 vProTM işlemci teknolojili ürün (4MB önbellek, 1.1GHz ila 2.8 GHz arası, Intel® Turbo Boost Teknolojisi), fansız tasarım, Intel® HD Graphics 515, 8GB RAM, 256GB SSD ve tam sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi (Windows 7’ye düşürme seçeneğiyle birlikte) özellikleriyle performansın en üst seviyesini sağlıyor. Eldivenle kullanıma uygun dokunmatik ekran, özel amaçlar için üretilen Araç Montaj Bağlantısı ve Masaüstü Giriş Replikatörü ile Panasonic Toughbook CF-20 benzersiz bir mobil kurumsal araç haline geliyor. Altı farklı çalışma moduna sahip Panasonic Toughbook CF-20’nin çok çeşitli kurumsal kullanım alanları bulunuyor. Tablet, klavyeden ayrılabiliyor. Dahili taşıma kulbunun kullanımıyla cihaz, duvara asılabiliyor ya da taşıma esnasında kullanıcıya rahatlık sağlıyor.

Panasonic Toughbook CF-20, magnezyum kasasının yanı sıra IP65 ve MIL-STD 810G serttifikalı tasarımıyla hem geleneksel Toughbook tasarım mirasını devam ettiriyor hem de dış mekânda kullanım için daha da elverişli hale geliyor. Dizüstü modunda yalnızca 1,76kg ağırlığındaki Toughbook, her zamankinden daha mobil özelliklere sahip. Ayrılabilen tablet ise yalnızca 950g ağırlığında. Bu türdeki bir cihazın standart 2kg’lik ağırlığının altında olmasıyla Toughbook CF-20 benzerlerinden ayrılıyor.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER - İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23