• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özlem Gürses, CHP'nin kurduğu tezgahı ortaya çıkardı! Şoke eden itiraf

Yeniakit Publisher
2022-07-30 01:31:00 -

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın hayata geçirdiği projeleri "Biz söyledik, yaptılar" ifadelerini kullanmıştı. CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Özlem Gürses, gelişmelere ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, iktidarın çalışmalarını sürdürdüğü projelerle ilgili "Ben söyledim, yaptılar" imasında bulunuyordu.

CHP'ye yakın itiraf

Kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan gelişmelere ilişkin YouTube hesabında değerlendirme yapan, CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Özlem Gürses, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

 "Muhalefet hükümetin hamlelerine ilişkin içeriden bilgi alıyor"

Muhalefetin hükümetin hamlelerine ilişkin içeriden bilgi aldığını söyleyen Gürses, "Bunu da başaran Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiye yönelik çağrıları oldu. Eğer seçimde iktidar değişirse, bunu başarabilirlerse eğer, olur olmaz bilmiyorum ama kararnamelerin, sözleşmelerin altına imza atan bürokratlar hakkında işlem yapacağını söyledi Kılıçdaroğlu" diye konuştu.

"Muhalefet, iktidar adım atmadan önce öğreniyor"

CHP liderinin, söz konusu adımların tweetlerini atarak ya da video çekerek dile getirip 'tarihe geçtiğini' ifade eden Gürses, "Dolayısıyla bürokrasiden CHP'ye ve altılı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar, kesenin ağzı açıldı. Bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınmaya çalışıyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önceden öğreniyor." ifadelerini kullandı.

"KYK ve ÖTV işi o nedenle alelacele dile getirildi"

Gelişmelere örnek olarak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredi ödemelerini örnek gösteren Gürses, "Örneğin CHP, KYK meselesini önceden öğrenip, sosyal medyada çalışma yaptı. KYK faizlerinin silineceğine yönelik açıklamalar yapıldı. Otomotivde bir sıkıntı olduğunu biliyorduk, iktidarın bu konudaki çalışmasını da öğrendi muhalefet o nedenle alelacele ÖTV videosu çekildi mutfakta." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bay b

Eğer devletin atadığı bürokratlar bunlara bilgi aktariyorsa hem nankordurler hemde haindirler yaptıkları hem Allah katında hemde hukuk karşısında suçtur derhal istifa etmelidir aldıkları parayı da iade etmelidir

PROPOGANDA

NE YANİ AYNI ŞEYLERİ CHP AKIL EDEMEZ Mİ HERŞEY ORTADA MÜLAKAT YALIŞINI ÖZELİKLE AKP KULLANDI TİYÖYE GEREK VARMIYDI DAHA ÖNCE KALDIRSALARDIYA CHP SÖYLEYİNCE İAKIL LARI BAŞLARINA GELDİ KARŞI PROPOGANDA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23