• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özışık: Gülen öldü, internette dolaşan android versiyonu

Yeniakit Publisher
2015-02-06 13:03:00 - 2015-02-06 13:22:45
Özışık: Gülen öldü, internette dolaşan android versiyonu

Geçtiğimiz günlerde, Bakanlar Kurulu sonrasında açıklama yapan Bülent Arınç'a, Nevin Çelik isimli bir kadının, gazeteci kimliğiyle Fetullah Gülen'in öldüğü iddialarını sorması ortalığı karıştırmıştı. Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık o soru sonrasında meydana gelen şaşkınlığı ironik bir dille eleştirdi.

YENİAKİT.COM.TR - Gazeteci-Yazar Süleyman Özışık, Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'a Fetullah Gülen'in öldüğü iddiasına dair bir soru soran Nevin Çelik isimli bir kadının meydana getirdiği şaşkınlığa dair değerlendirmede bulundu.

Özışık bugün yayınlanan köşe yazısında, "Herkes bir şaşkın, bir şaşkın sormayın gitsin. Kardeşim şaşılacak ne var bunda? Nevin Çelik'in sorduğu soruda tuhaflık falan yok. Tuhaf olan sizin şaşırmanız! Biz daha önce nelere inanmadık ki. Bir kamyonet dolusu soğan patates taşıyan askerlerin suikaste gideceğine inandık. İlker Başbuğ'un terör örgütü lideri olduğuna inandık. Cezaevinde yatan bir askerin, aynı zamanda evindeki buzdolabının arkasına darbe belgesi koyduğuna inandık! Saymakla bitmez!" ifadelerini kullandı.

"Yahu bu ülkede hala Mustafa Kemal'in ölmediğine inanan, "Atam kalk biraz da ben yatam" diyen bir zümre var!" diyen Özışık, Nevin Çelik adlı kadının doğru söylediğini belirtti.

Özışık sözlerine şöyle devam etti: "Fethullah Gülen geçtiğimiz yıl yaptığı beddua ve icraatlarla bizim için öldü! Siyayey adamın android versiyonunu yaptı, arada bir Herkul.org sitesine çıkarıp duruyor! Kızcağız olayı çözmüş, 'Herhalde müjdeyi Erdoğan'a ilk ben ulaştırırsam, kesin ulaştırma bakanı olurum' diye düşünmüş"

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23