• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgürlüğe imza çığ gibi

Yeniakit Publisher
2013-01-26 00:00:00 - 2013-01-26 00:13:21
Özgürlüğe imza çığ gibi

Memur-Sen’in başlattığı “Özgürlüğe 10 Milyon İmza” kampanyasına yurt genelinde destek yağıyor. Aydın, Kırıkkale ve Gümüşhane’de açılan standlara vatandaşlardan imza yağıyor...

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Didim Temsilciliği Kamuda kılık kıyafet özgürlüğüne yönelik olarak başlatılan “Özgürlük için 10 milyon imza” kampanyası için stant açtı.
Memur-Sen’in Kamuda kılık kıyafet özgürlüğüne yönelik olarak başlattığı Özgürlük için 10 milyon imza” kampanyası Didim’de Eğitim Bir-Sen Didim Temsilciliği öncülüğünde stant açıldı ve imza kampanyası başlatıldı.
Dün Merkez Camii önünde başlatılan imza kampanyasıyla ilgili bilgiler veren Eğitim Bir-Sen Didim Temsilcisi Şaban Gürsoy “Özgürlük için 10 milyon imza” kampanyasını başlattık. Şimdi ise yoğun teveccühün olduğu imza kampanyamızın stantlarını bir bir açıyoruz. Bir ay sürecek kampanya sonucunda toplanacak imzaları Başbakanlığa sunacağız” dedi.
Gürsoy, Didimlilere kampanyaya destek olmaya davet ederek, “Geçmişi kirlerinden, tortularından, anlamsızlıklarından bir bir kurtulmaya çalışan darbe ve darbecilerle yüzleşen Türkiye’nin darbe dönemi bakiyesi bir ayıptan daha kurtulma zamanı gelmiştir” dedi. İmza kampanyasının Cumartesi ve Pazartesi günleri Merkezi Camii önünde devam edeceği öğrenilirken, Pazartesi günü ayrıca Didim Devlet Hastanesinde yapılacağı bildirildi.
KIRIKKALE’DE DESTEK
Kırıkkale’de ‘Özgürlük için 10 milyon imza kampanyasına’ Diyanet-Sen yönetiminden de destek verildi.
Kırıkkale Diyanet-Sen İl Başkanı Halit Kartal ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkkale’deki bir AVM’de açılan ‘Özgürlük için 10 milyon imza kampanyası’ standını ziyaret ederek kampanyaya destek verdiklerini söyledi.
Diyanet-Sen Kırıkkale il Başkanı Kartal, ülkemizde insan hak ve özgürlüklerinin anayasal güvence altına alınmasını isteyen tüm vatandaşların bu kampanyaya destek vermesini istedi.
GÜMÜŞHANE İMZAYA KOŞTU
Gümüşhane’de de stant kurularak açıklama yapıldı.
Cuma namazının ardından Zafer Meydanına kurulan stantta Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan’ın da destek verdiği kampanya için kamu çalışanlarından ve vatandaşlardan imza toplandı. Burada bir basın açıklaması yapan Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, Memur-Sen Konfederasyonu olarak kuruldukları günden beri temel hak ve özgürlükleri savunarak, haksızlığa uğrayanların yanında olduklarını söyledi.
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23