• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel’in rahatsız olduğu şeye bakın! AK Partili belediyeler alkol ruhsatı vermiyormuş

Yeniakit Publisher
2024-03-23 18:14:00 -

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Partili belediyelerin alkol ruhsatı vermemesinden rahatsızlık duyarak skandal ifadeler kullandı.

Seçimlere az bir süre kala para kuleleri skandalı ile gündeme gelen CHP'den akılalmaz çıkışlar gelmeye başladı.

İlginç açıklamaları ile Kemal Kılıçdaroğlu'nu aratmayan Özgür Özel, Ak Parti'nin yönettiği belediyelerin içkili lokanta ruhsatı vermemesini ülkenin en büyük sorunu olarak yorumladı.

Özgür Özel yaptığı açıklamada, "Alkol ruhsatı vermemekle övünüyorlar. Hangi büyükşehirlerinizde alkol ruhsatlı lokanta açılabiliyor? Kayseri, Konya'da açılabiliyor mu? AK Parti’nin yönettiği kentlerde yabancı turistin alkol alarak yemek yiyebileceği bir tek mekan yok" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eskişehir li mutsuz

Eskişehir bu konuda zirve dir herhalde alkol ruhsatı dağıtan chp belediyesi en iyi bildiği iş. Şehrin heryerinde elinde alkol şişesiyle dolaşan bir nesil icad ettiler. Şehrin ortasında barlar sokağı denen ucube bir yer. Yazık eskişehir bunu hak etmiyor.

Seçmen

Chp millet vekili engin Altay özgür özele çırak diyorsa durup düşünmek gerekir. Bunlar değil ülke belediye dahi yönetemez. Riske girmeye gerek yok bence.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23