• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel’i yerden yere vurdu! Açtı ağzını yumdu gözünü

Yeniakit Publisher
2024-02-13 12:15:00 -

CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal Özgür Özel’e "Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi." ifadelerini kullandı.

CHP'de yerel seçimler öncesi projeler yerine parti içindeki iç savaş konuşulurken Özgür Özel İzmir'de Tunç Soyer'in üzerini çizerek Buğra Gökçe'yi de aday yapmayarak İmamoğlu'na gözdağı verdi. İzmir'de aday yaptığı Cemil Tugay için "Cemil Bey'i iyi tanıtabilirsek netice alırız" ifadelerini kullanan Özel partide paniğe sebep oldu. Ekrem İmamoğlu taleplerini yerini getirmeyen Özel'e medya üzerinden yüklenirken CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal "Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi." ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL: DUVARA TOSLAYACAKSINIZ

Özgür Özel'e bir tepki de CHP yandaşı Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, Özel'i hedefe koyarak "Duvara toslayacaksınız" dedi.

Özel'in "Ön seçim" sözünü tutmadığını hatırlatan Fatih Portakal şunları söyledi:

"Özgür Özel'in şöyle bir cümlesi vardı 'Seçmende büyük bir tepki var bir şeyler yapılmazsa seçimleri kaybedeceğiz.' Bunu arşivden çıkardım. Bu kafayla giderseniz duvara toslayacaksınız Özgür bey artık sona gelindi. Nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum. En büyük hatayı verdiğiniz sözü yerine getirmemekle yaptınız"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Parti başkanı çıkar 15 temmuzu aşağılar itibarsızlaştırır belediye başkanı çıkar Osmanlıya saldırır chp ülkenin milli güvenlik sorunu haline geldi.

D.t

Adam gazeteci herkesi elestirebiliyor ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23