• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel yandaşı Halk TV CHP'deki kayıp parayı sordu! Oda TV bile bu riyakarlığa dayanamadı

Yeniakit Publisher
2023-11-30 20:22:00 - 2023-11-30 20:32:24
Özgür Özel yandaşı Halk TV CHP'deki kayıp parayı sordu! Oda TV bile bu riyakarlığa dayanamadı

CHP Genel Başkanlığı'na Özgür Özel'in gelmesinden sonra Halk TV nihayet partideki kayıp milyonlarca lirayı gündeme getirdi. Halk TV'nin gündeme taşıdığı haberi Odatv ise "Halk Tv de haber yapmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Sözde hak-hukuk-adalet temsilcisi Halk TV, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan koltuk darbesinden sonra harekete geçti.

Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğundayken sesi çıkmayan Halk TV, Özgür Özel'in genel başkanlık koltuğuna oturmasından sonra CHP'deki kayıp milyonları gündeme getirdi.

Halk TV'nin haberinde, "CHP Kurultayı geride kaldı, Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel ile birlikte yeni bir dönemin kapıları açılmış oldu. Ancak CHP Genel Merkezi'nin koridorlarında kayıp 160 milyon lira konuşuluyor." denildi.

Halk TV koltuktan olan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

Halk TV haberin devamında, "Kayıp paraların kim tarafından nerelere harcandığı bilinmiyor. Kulislerde dolaşan fısıltılara göre paraların Genel Başkanlık yarışı sırasında Kılıçdaroğlu'nun bir kurmayı tarafından trol hesaplar oluşturmak için kullanıldı." ifadeleriyle Kılıçdaroğlu ve kurmaylarını hedefe koydu.

Oda TV'den CHP haberine tepki

Aynı mahalleden Oda TV de Halk TV'nin haberini manşetine taşıdı. Oda TV'nin haberinde, "Halk Tv de haber yapmaya başladı: CHP’de kayıp 160 milyon" başlığı kullanıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

zalim analizci

chp nin avukatı olan m. Kemal çiçek 600 milyon kayıp oldu diye hesap sordu partiden tekme tokat attılar ondan sonrada ayrıyeten 365 milyon kaybı ortaya çıktı seçim var diye halı altına süpürüldü bunlara ülkeyi teslim etsen ertesi gün merkez bankasında bir TL bulunmaz kazırlar bunlar

resat

bu içedilen para meselesine girersek işin ucu taaa almanyaya gönderilen silah alması için gönderilen heyetin parayı kumarda içetmesinden başlar,THK(TÜRK HAVA KURUMUNDAKİ PARALAR,) 28 Şubatta batırılanlar bunlar hemen akla gelenler, merak edip araştırılırsa bayagı kallavi bir tez konusudur ,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23