• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Demirtaş’tan yine felaket tellallığı! Asgari ücret tahminini duyurdu

Yeniakit Publisher
2022-11-11 08:13:00 -
Özgür Demirtaş’tan yine felaket tellallığı! Asgari ücret tahminini duyurdu

Türkiye ekonomisine ilişkin sürekli felaket tellallığı yapan Prof. Dr. Özgür Demirtaş bu kez aynı şeyi merakla beklenen asgari ücret için yaptı.

2023 asgari ücret zammı şimdiden çok merak edilirken ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş 2023 asgari ücret zammı için öngörüsünü paylaştı. Geçtiğimiz yıl asgari ücret için yüzde 50 oranında zam yapılacak şeklinde öngörüsünü paylaşmıştı.

Milyonlar asgari ücret için ocak 2023 tarihine odaklanıldı. Özgür Demirtaş asgari ücret için ciddi bir zam yapılacağını söyledi.

Özgür Demirtaş sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Daha önce 3 kez asgari ücretin artacağını ama Alım gücünün üç ay içinde eriyeceğini yazdım. Çok insan bana karşı çıktı. Ne olduğunu hep beraber yaşadık gördük. Asgari ücret yine ciddi artacak. Ama kısa sürede mal fiyatlarındaki artışla eriyip gidecek. Yine izleyelim, görelim.” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şaban

Bakan beyin surekli surdan sonra burdan sonra enflasyon dusecek soylemleri artik onandirici gelmiyor gelmeyincede bu arkadaskar piyasaya cikiyor dedikleri zaten hayatin olagan akışı hali burda gercek akp corona sonrasi ekonomiyi tam bir felaket olarak yonetti yaotigi tek sey asgari ucreti enflasyon uzerinde birde kamu calisanlarina enflasyon ustunde zam verdi digerleri asgari ucrete giderek yaklaşıyor

ata

abi nasıl bildin eriyeceğjni .. nasıl bir büyük öngörüdür. bilgeliktir. nasıl bir beyindir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23