• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özdağ bunu şart koşuyor! Bakalım ne olacak

Yeniakit Publisher
2023-05-24 15:09:00 - 2023-05-24 21:53:13
Özdağ bunu şart koşuyor! Bakalım ne olacak

HaberTürk yazarı Bülent Aydemir, ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinde sığınmacı konusunun kilit faktör olacağını belirtti.

HaberTürk yazarı Bülent Aydemir, ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinde sığınmacı konusunun kilit faktör olacağını belirtti. 

Aydemir, Mlilet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında ikinci tur görüşmeleri sürerken, "Anlaşıldığı kadarıyla Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki görüşmelerde sığınmacıların ülkelerine gönderilmesine ilişkin takvimle ilgili bir görüş ayrılığı var. Kılıçdaroğlu, ittifak ortaklarıyla vardıkları uzlaşma gereğince sığınmacıların iki yıl içinde ülkelerine gönderileceğini açıklamıştı. Özdağ ise bir yıl şartı koyuyor" dedi. 

Aydemir, ikinci tur seçimleriyle ilgili olarak şu yorumu yaptı:

"İkinci tur seçim propagandasının ana teması, terörle mücadelenin yanı sıra sığınmacılar üzerinden ülkenin bekasının korunması olacak. Bu konuda seçmeni inandırıp ikna edebilen ipi göğüslemeye yakın duruyor.

Anlayacağınız kilitli sandığı açacak maymuncuk sığınmacılarda…" 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

doğal özür

özdağın kafa derisinde çok sayıda köklü yerleşik kıymık saptandı, o nedenle kafasını kaşımaması tavsiye ediliyor

resat

bu eski sıgınmacı ,seçimden önce ,bu pazarlıga dahilolmadığına bin pişman ,şimdi birkaçtane miiletvekiiliğini kapmıştı ,, oy oranı çok müsait te ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23