• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özcan Yeniçeri'nin İYİ Parti pişmanlığı! 'Tanıyamamışım'

Yeniakit Publisher
2023-12-01 03:17:00 -
Özcan Yeniçeri'nin İYİ Parti pişmanlığı! 'Tanıyamamışım'

İYİ Parti Kurucu üyelerinden Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Akit TV canlı yayınında konuştu.

"İYİ Parti Kurucu üyesi olmaktan dolayı pişmanım." diyen Prof. Yeniçeri, "Ben arkadaşları tanıyamamışım." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Meral Akşener'e ilişkin şunları söyledi:

"İYİ Parti Genel Başkanı'nı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı milletvekili olarak Meclis'e sokmuş. Sayın Meral Akşener 4 dönem üst üste MHP Mileltvekili.. Sayın Meral Akşener aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM Grup Başkanvekilliği görevini üstlenmiş.

Ondan sonra sayın Akşener'in hakkında sayın Bahçeli başka düşünceler ortaya koydu. Biz 20 senede bunu ancak görebildik. Ben Ankara'da 4. sıra adayıydım, Meral Akşener İstanbul'da her zaman birinci sıradaydı. Önümdeki iki kişiyi Cenab-ı Allah çekti aldı da ben de parlamentoya girdim."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayro

Koça prof . Sun ! Anca mı ayıktın! Günaydın Beyfendi!

resat

iyi parti bu ülke siyasi yelpazesindeki hangi ihtiyaç a binaen ,hangi boşluğu doldursun diye kuruldu?ülke siyasetinde görünmeyen, siyasi bir parti gibi devlet gücünü yargıda ,kolluk kuvvetlerinde,ekonomide eline geçirmiş ,vesayetçilerce desteklenen müslüman kamuflajlı, bir ihanet şebekesinin ,silinip süpürülmesi işini engellemek amacıyla ,gerek varolan partilere sızıp elegeçirmek ,olmassa partileri parçalayıp sayıca çok güçlü görünsün diye kurulmuş partilerden biridir iyi parti ,bunu anlamamak için illede profmu olmak lazım ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23