• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev: Tüm olanaklarımızı seferber etmeye hazırız

Yeniakit Publisher
2020-02-19 21:34:00 -
Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev: Tüm olanaklarımızı seferber etmeye hazırız

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, "Kardeş halklarımızın kalkınması, barış ve refah tesisi yolundaki geleneksel dostluk, gelecek vadeden iş birliğini yeni aşamaya yükseltmek için tüm olanaklarımızı seferber etmeye hazırız." dedi.

Mirziyoyev, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşmesinin ardından düzenledikleri ortak basın toplantısında konuştu.

Görüşmeler sonunda imzalanan ortak bildiri ve yol haritasında ikili iş birliğine dair yaklaşımların görülebileceğinin altını çizen Mirziyoyev, "Türkiye'nin uluslararası platformda saygı ve itibarı giderek artıyor. Kardeş halklarımızın kalkınması, barış ve refah tesisi yolundaki geleneksel dostluk, gelecek vadeden iş birliğini yeni aşamaya yükseltmek için tüm olanaklarımızı seferber etmeye hazırız. Erdoğan ile temaslarımız elbette iki halkın refahına hizmet edecektir." ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

bu ozbekistan lideri degilmiydi 4-5 sene evvel, türkiyeye hainlik yapan, hatta büyük miktarda bir parayi bunlara hibe verdikten sonra ???? bunlara güvenmeyin, inanmayin, isbirligi yapmayin....saglam ayak degil bunlar...genetikleri rus dnasi kacmis.

TURAN

4-5 SENE ONCE BU ADAM OZBEKISTANIN BASINDA DEGILDI.. DOGRU KONUS. SEN NE AYAKSIN PEKI?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23