• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya" Yabancı futbolcular, Türk teknik direktörü istemiyor!

Yeniakit Publisher
2024-05-28 20:00:00 -
"Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya" Yabancı futbolcular, Türk teknik direktörü istemiyor!

Fenerbahçe'de pek çok yıldız ismin, İsmail Kartal'ın devam ettiği senaryoda kendilerinin olmayacağını ilettiği belirtiliyor. Gelişme sonrası üstad Necip Fazıl Kısakürek'in "Sakarya Türküsü" adlı şiirinde geçen "Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya" durumu akıllara geldi.

Fenerbahçe’de bir sezonun daha kupasız kapatılmasının üzüntüsü yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde seçime geri sayım devam ederken teknik adam belirsizliği de sürüyor. Başkan Ali Koç ile İsmail Kartal’ın önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı, burada yeni sezon planlaması ve Kartal’ın hazırladığı raporun konuşulacağı öğrenildi.

Sözcü'nün haberine göre; Fenerbahçe’de yıldızların özellikle de yabancı futbolcuların İsmail Kartal ile devam edilmesi halinde takımdan ayrılacaklarını, yönetime bildirdiği ifade ediliyor.

Bunun yanında mevcut Sportif Direktör Mario Branco’nun da yeni bir teknik adamla sezona başlanmasının daha doğru bir karar olduğunu Ali Koç’a ilettiği kaydediliyor.

Son anda bir değişiklik olmazsa Koç’un bir plaketle Kartal’ı onurlandırıp veda edeceği konuşuluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neden?

Peki neden böyle bir talepte bulunmuşlar? GS futbolcuları neden bulunmamış? Okan Buruk neden çalışılacak antrenör de yabancı oyuncu gözünde, İsmail Kartal değil? Yabancı oyuncu neyini beğenmiyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23