• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öyle bir savunma yaptı ki… Depremzedelerle alay eden Eda’dan Atatürk maskesi

Yeniakit Publisher
2023-06-14 11:23:00 -

Oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef alan sözleriyle büyük tepki çekti. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine alaycı bir dille atıf yapan Ece skandal açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından devlet-millet ele ele vererek yaraların sarılması adına dünyaya örnek bir mücadele vermişti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından devlet-millet ele ele vererek yaraların sarılması adına dünyaya örnek bir mücadele vermişti.

Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fazla oy almasını hazmedemeyen muhalif hesaplar depremzedelere hakaretler yağdırıp 'keşke daha çok ölseydiniz, beter olun, hakkımız haram olsun" diyerek yaptıkları yardımları geri istemişti.

Eda Ece de, katıldığı bir ödül töreninde depremzede vatandaşları hedef alarak, oy tercihleri ile açık biçimde alay etmişti.

Tepkiler gelince Atatürk maskesine sığındı

Katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili skandal sözlere imza atan oyuncu Eda Ece, çirkin sözlerini savunmak için Atatürk'ü kullandı. "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse." şeklindeki sözlerine tepkiler çığ gibi büyürken, Eda Ece'nin yeni açıklaması "Bu kez de Atatürk'ü alet ediyorsun! Ayıp!" şeklinde yorumlandı.

Ece’nin skandal sözlerine salonda bulunanlar da kahkaha ve alkışla destek verdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahin

Aynı tornadan çıkmış ne idugu belirsiz surtuk.

Ziya

Yine maske yine maske bu maskeler demode oldu looo soytarılar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23