• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Osmanlı torunu Filistin için meydanlarda! 'Gazze'ye gitmeye hazırız'

Yeniakit Publisher
2023-10-24 22:22:00 - 2023-10-25 00:07:15
Osmanlı torunu Filistin için meydanlarda! 'Gazze'ye gitmeye hazırız'

Abdulhamid Han'ın torunu Kayıhan Osmanoğlu Filistinli Müslümanlar için İstanbul ve İzmir'de meydanlara çıkarak katil İsrail'i protesto etti.

Eylemde basın açıklaması yapan Osmanoğlu, "Asırlarca İslam'a sancaktarlık yapmış bir milletin evlatları olarak son günlerde Gazze topraklarında vuku bulan hadiseler bizleri derinden yaralamıştır. Masum, sivil, çoluk çocuk, yaşlı kadın katledilen din kardeşlerimiz bizlere 1. Haçlı Seferlerini derinden hatırlatmıştır ki günümüzde cereyan eden bu olayların tümü bir haçlı seferidir." değerlendirmesinde bulundu.

"Haçlıların karşısına dikilen Sultan Kılıçarslan'ların, Danişmend Gazi'lerin, Sultan Rukneddin Mesud'un evlâtları olan bizler, bugün de bu haçlı seferinin önünde dik durmaya hazırız." diyen Osmanoğlu, "Ecdadımızdan aldığımız feyz ile Resullah (s.a.v) Efendimiz'in dininin izzetinin daha fazla ayaklar altında çiğnenmesine gönlümüz razı değildir. Müslüman Türk halkı olarak batının siyonistlere el açtığı gibi bizlerde her türlü yardım faaliyetleri ile mazlum Filistin halkının yanında olmak arzusundayız." ifadelerini kullandı.

"Katilsin İsrail, zalimsin İsrail, vahşisin İsrail, barbarsın İsrail." sözleriyle küffara tepki gösteren Osmanoğlu, "Gerek duyulduğu takdirde gönülü olarak Filistin'e gitmeye hazırız." dedi.

Kayıhan Osmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: Sultan Abdülhamid Han'ın düsturu ile kanla alınan topraklar ancak kanla verilir. Bu düstura layık olmak için elimizden geleni yapacağımızı saygılarımla arz ederim.

Putin tarafından defalarca dile getirildi'" target="_blank">
Kremlin'den 'Gazze' açıklaması! 'Putin tarafından defalarca dile getirildi'
Kremlin'den 'Gazze' açıklaması! 'Putin tarafından defalarca dile getirildi'

Gündem

Kremlin'den 'Gazze' açıklaması! 'Putin tarafından defalarca dile getirildi'

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yinalbey

Yaa mübarek, biz ses çıkarmasak reis israili destekleyecek neredeyse. Sen ne gitmesinden bahsediyorsun Allah aşkına? 2 uçak gemisi geldi eller yukarı yaptık.

Ankaralı

Afganistan'a yapılan saldırı katil amerika başkanı denen alçak, bu bir haçlı seferi demiştir. Irak'a saldırı yapılınca da aynı cümleler söylendi. Şu anda Gazze gibi bir noktacık yere kafir devletler israili  gibi kullanıp öne sürüyorlar ve bunlar da haçlı seferi yapıyorlar. Ama gün gelecek Selahddin Eyyübi gibi iman abideleri ortaya çıkacak ve sizi kıçınız üzerine geri sürecektir bu İslam topraklarından. Müslüman ülke yöneticileri içinde zaten bunu yapacak delikanlı ve müslüman şahsiyet yoktur. Zamanı gelince de olur inşaAllah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23