• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortadoğu'dan silinecek olan Siyonist hayvanın son sözleri: 'Gazze'de insan yok'

Yeniakit Publisher
2023-10-20 17:25:00 -
Ortadoğu'dan silinecek olan Siyonist hayvanın son sözleri: 'Gazze'de insan yok'

Hamas'ın başlatmış olduğu Aksa Tufanı'nın rüzgarı İsrail'i yok edecek. İsrailliler freni patlamış kamyon gibi sağa sola çarpmaya, dengesizce açıklamalar yapmaya devam ediyor. İsrail Milletvekili Fogel, Gazze'de yaşanan katliamlara yönelik yaptığı nefret dolu açıklamada, 'Benim bakış açıma göre Gazze'de masum yoktur.' dedi.

Hamas'ın başlatmış olduğu Aksa Tufanı'nın rüzgarı İsrail'i yok edecek. İsrailliler freni patlamış kamyon gibi sağa sola çarpmaya, dengesizce açıklamalar yapmaya devam ediyor. İsrail Milletvekili Fogel, Gazze'de yaşanan katliamlara yönelik yaptığı nefret dolu açıklamada, 'Benim bakış açıma göre Gazze'de masum yoktur.' dedi.

İsrail Meclisi Knesset'te Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanı ve Otzma Yehudit Partisi Milletvekili Zvika Fogel, Gazze'de devam eden katliamlarla ilişkili skandal bir açıklamada bulundu.

Fogel, İsrail merkezli Kol Chai radyosunda yaptığı konuşmada Gazze'de yaşanan insanlık trajedisini hiçe sayarak Filistin halkına şöyle nefret kustu:

"Benim bakış açıma göre Gazze'de masum yoktur. Açıkça silah taşıyanlar var ve benimle şu anda açıkça savaşmayanlar vardır. Buraya girmesine izin verdiğimiz işçiler Hamas saldırısı için haritaları hazırlayan ve onlara bilgi veren kişiler. Hamas geldikten sonra bizi yağmalayanlar da onlar. Umarım sonunda bunu anlamaya başlarız."

"1000 FİLİSTİNLİ ANNE AĞLASIN"

Aynı milletvekilinin skandalı aşan nefret ifadeleri akıllara geçtiğimiz yıl yaptığı bir konuşmayı getirdi.

Fogel, İsrail'in Filistin'i işgalini ve uyguladığı şiddeti yok sayarak şunları söylemişti:

"Kim bana zarar vermek isterse, ben ona zarar veririm. Orantılılık kavramının artık var olmaması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden size hiç de hoş olmayan bir şey söyleyeyim: Bir İsrailli anne mi 1000 Filistinli anne mi ağlayacak, 1000 Filistinli anne ağlasın."

Star Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tek Yunus

rkadaslar hastahanei hamas ve israil wurmadi wuranlar ürdünde konuslu basdan alman tornadolri savas ucaklari isleride suriye ve irak da olanlari o ucaklar kamara resim harita cekmekte ve aninda o bilkileri hem almanlar hem kürecik de amerikalilar israile anind bilgileri sicagi sicagina iletiyorlar Almanlar ürdüne üstlük tornado haric Almanlar gizlice 8,euro feigter bombardiman ucaklar gizlice ürdüne gam egitim icin ürdünlileriögret icin orada görevli kimler daha orda amerikan F15 ler ve tunderman ucaklari hazir bekletiliyorlar yahutler alman ve amerikalilara sizin katkiniz olsun dieye onlara hünerlerinizi gösterip kanitlayin deyipomlara hatahaneyi pombalayin emri ni ettiler alman dis isleri alman basbakanin görüsme deyken israil roket uyarisi yaptiriyor bütün Alarmlari cirlatiyorlar Alman delgasyonunu israilileralman ucagindan cikartilip pistlere yatirilip on lara sok ve korkutaraküc sefer aynisini tam ücdefa yaptirtilar onlra israil milletinin ne kadar korku icindeler bu sayde ürdünden eurojagter ve amerik F15 leri hawalandirip o kin nefrete doldurulsa gelip salah yükleyip 8alman ve5amerikan ucaklari ile kalkip O güzelim hastahaneyi disarlarda bekleye n bazilari sedyede bazilari yerlerde yatan yaralilariuvaklarin alman yeni nesil roketler canlilarin üzerlerine patlatip canli deney ve bir nevi israile yandas olarak israile diyetlerini yanyana olduklarin YAHUDIYE kantlasmislar israil dümanlari alman ve amerikan ingiltere basta olaraköteki iISPANA Haric euro Ülgeleride dayanismarak herkes o büyük koalisyon savasan lar katledenle olmayanlar silah para yer yekün kafirler kadi kiz coluk cocuk acimak yok sonra onlarda bela olmasin diye öldürün önüñüze geleni yok edin yahudiler haric ödekileri acimak yok devam son mermiye kadar

Gültekin

İSRAİL'E DESTEK VEREN MALUM DÜNYANIN DEVLETLERİ BU DESTEĞİNİZLE ÇOK YANILIYORSUNUZ, ISPATI, BAKINIZ, YAHUDİLER, KİLİSE, CAMİ, HASTANE, OKUL, FIRIN V.S. BOMBALIYOR MU? EVET, GAZZEDE İNSAN YOK İFADESİNİ YAHUDİ MİLLETİNDEN BAŞKA HANGİ MİLLET KULLANABİLİR? ONLAR İÇİN SİZLERDE YOK HÜKMÜNDESİNİZ, YAHUDİLŞERİN GİZEMLİ TARİHİNİ ÇOK İYİ TAHLİL EDİNİZ, BU CANİ MİLLET DÜNYA HALKINDAN İNTİKAM ALIYOR, SAVUNMASIZ MASUMLAR ÖLÜYOR, BU GÜNAHIN YÜKÜNÜ SİZLER TAŞIOYAMAZSINIZ, BUNUN AĞIRLIĞI SİZLERİ EZER, YOK EDER, KENDİNİZE GELİNİZ, UYANIN ARTIK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23