• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: "Ben çok yattım biraz da onlar yatsın"

2024-09-07 10:43:33
Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: “Ben çok yattım biraz da onlar yatsın”

FETÖ'de güç savaşları yaşanıyor. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen’in yaptığı video paylaşımlarındaki itiraflar bu savaşları gün yüzüne çıkardı. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'den cezaevindeki FETÖ'cülere 'Oh olsun' mesajı verdiği ortaya çıktı.

#1
Foto - Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: "Ben çok yattım biraz da onlar yatsın"

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı örgütü yönetememesi ve örgüt üst yönetiminin kararlarda etkili olması dolayısıyla örgütte güç savaşlarının yaşandığı öğrenildi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen’in yaptığı video paylaşımlarındaki itiraflar, örgütün gerçek niyetini ve örgüt içinde yaşanan güç savaşlarını gözler önüne serdi.

#2
Foto - Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: "Ben çok yattım biraz da onlar yatsın"

Ebuseleme Gülen'in “Delice Muhabbet” adlı Youtube kanalından yayınladığı son videosundaki açıklamaları Fetullah Gülen ve üst yönetiminin para için insanların dini duygularını sömürdüğünü, örgüte üye olan müritlerin geleceklerinin düşünülmediğini bir kez daha ortaya koydu. Örgütü karıştıran bu video ile Ebuseleme Gülen, en yakınındakilere karşı eleştirilerine devam etmişti. Ayrıca, amcası Fetullah Gülen’in 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrasında hapse atılanlarla ilgili söylediği “şok edici” sözleri de yine son videosunda paylaşmıştı.

#3
Foto - Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: "Ben çok yattım biraz da onlar yatsın"

'BEN ÇOK YATTIM BİRAZ DA ONLAR YATSIN' Ebuseleme Gülen videosunda, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e yaptıkları bir bayram ziyaretinde, “Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz” denildiğini, bunun üzerine Fetullah Gülen'in sinirli bir yüz ifadesi ile “Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın” dediğini söylemişti. Ebuseleme Gülen'in bu video paylaşımı ile Fetullah Gülen'in örgüte katılanların duygularını kendi çıkarları doğrultusunda sömürdüğü bir kez daha vurgulandı.

#4
Foto - Örgüt içindeki savaş kızışıyor! Bir itiraf daha: "Ben çok yattım biraz da onlar yatsın"

FİNANS KAYNAKLARI ZAYIFLADI Aydınlık gazetesinde yer alan habere göre, FETÖ’nün Almanya’da faaliyet gösteren “Time to Help eV” isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin karar 31 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. FETÖ’ye büyük bir ekonomik darbeye neden olan bu karar ile örgüt finansal bir boşluğa düşmüştü. “Yardım” adı altında topladıkları paraların kesilmesinden endişe duyan örgütün, “Time to Help eV”nin varlıklarının dondurulması kararını diğer örgüt üyelerinden sır gibi sakladığı öğrenildi. Finans kaynaklarındaki zayıflama nedeni ile örgütün büyük bir çıkmaza girdiği kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TATAR RAMAZAN

DONUNU KOKLAMAYA DEVAM EDİN..

Millet

Bu operasyon çocuğu, şeytan insan fetö iti, çok yalancı bir iblis. Bu köpek, sadece askerde iken, bir haftayı bile geçmeyecek şekilde disiplin ceza evinde kaldı, Ankaradan gelen bir emirle hemen çıkarıldı, onun dışında hapiste hiç yatmadı. Yalancı Alla belanı versin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23