• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Önce Suudi Arabistan sonra Prens Selman'ın fotoğrafını çıkardı! İstanbul'da maalesef ilginç anlar

Yeniakit Publisher
2024-07-27 18:44:00 -

Türkiye son dönemde otel fiyatları ve esnafların turistlere çektiği fahiş fiyatlarla gündeme geliyor. Son olarak İstanbul Ortaköy'de ortaya çıkan görüntülerde kumpir ve waffle satan bir işletme, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman'ın fotoğraflarını müşterilere göstererek ilginç bir satış yöntemi geliştirdi. Bu anlar sosyal medyada gündeme oturdu.

İstanbul ülkemizin en turistik şehirleri arasında. Özellikle Ortaköy turistlerin sevdiği lokasyonlardan. Bir turistin Ortaköy’de kayda aldığı anlar sosyal medyanın gündeminde.

Videoda dikkat çeken durum tezgahtarların satış yapabilmek için turistlere şarkılar söylemesi ve Suudi Arabistan’ın başbakanının fotoğraflarını göstermesi.

Videoya gelen yorumlar ise pek iç açıcı değil. İzleyiciler bu çabaların doğru olmadığı düşüncesinde.

Video gelen yorumların birinde, "Bir kuru patatesi yüzlerce liraya satabilmek için daha ne kadar düşebilirler acaba" denildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oya

Benim bu milletten olmadığım kesin

İllâki bir arap düşmanlığı yapacaklar ya!

Keşke bu görüntülere ders alma babından bakmış olsalardı...keşke kendi cumhurbaşkanlarının kıymetini bilerek ibret almış olsalardı...buna düşüklük denmez...diyecekseniz ozanan sokaklarda batı medeniyetinde olduğu gibi dilenmek için müzik çalanlara bakın...ama ona sanat diyor yaptığına da sanatçılık diye sulanıyorsunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23