• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ömer Çelik'ten Netanyahu'ya DAEŞ tepkisi!

Yeniakit Publisher
2023-11-07 19:18:00 - 2023-11-07 19:22:49
Ömer Çelik'ten Netanyahu'ya DAEŞ tepkisi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik zumünü değerlendiren Çelik, Birlşemiş Milletler'i eleştirerek, “BM zaten hiçbir şey yapamıyor. En azından genel sekreterleri bunun dehşet olduğunu ifade ediyor. Ama kurumsal olarak hiçbir şey yapamıyor. İsrail buna bile tahammül edemiyor." dedi.

"İsrail kendisi dışında bir sesin duyulmasına tahammül edemiyor." yorumunda bulunan Çelik, "İsrail'in artık Gazze'deki saldırısı oradaki masum insanları hedef aldığı gibi uluslararası düzeni uluslararası hukuku ve uluslararası kurumları da hedef almaktadır." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik İsrail'in masum sivilleri hedef aldığına dikkat çekerek, "Şu anda Netanyahu hükümeti Hamasla mücadele ettiğini söylerken yaklaşık 10 bin kişi hayatını kaybetti. Şimdi bütün bunlar örgüt mensubu muydu? Bütün bunlar bir teşkilat mensubu muydu? Bütün bunlar sivil ve masum insanlar. Bunlar herhangi bir askeri niteliği olmayan insanlar." şeklinde konuştu.

Çelik Netenyahu zihniyetinin DEAŞ zihniyeti ile bir farkının olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

Şu anda Netanyahu'nun zihniyetinin DEAŞ'ın zihniyetinden bir farkı yok. Yani bir şekilde bu işgale, bu saldırganlığa, bu soykırım faaliyetlerine karşı çıkan herkesi kriminalize etmeye çalışıyorlar. Hiçbir şekilde Türkiye buna boyun eğmez. Biz buna boyun eğmeyiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

daese fetöye pkkya ölüm

atom bombası yapmalıyız acilen yoksa duman eder kafirler bizi en kısa sürede daese pkkya fetöye vurmalıyız

diyarbakırlı

Kuveyt merkezli ALSHAYA Grubunun disprütörlüğünü yaptığı Amerikan merkezli, siyonist İsrail devlet terör örgütünün finansöründe yer alan aşağıda belirtili Bath and Body Works, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop ve Victoria's Secret Türkiye'de yani ülkemizde sürdürmektedir. Her ne kadar halkımızın kişisel çabaları ile protestolarını sürdürmelerine rağmen nasıl oluyor da bir arap ülkesinin bir arap işadamı nezdinde islam ülkelerinde distbrütörlüğünü yıllarca sürdürebilmekte ve bunu da kamuoyundan gizli bir şekilde de sürdürmektedir. Suudi kökenli Mohammed A. Alshaya gibi arapların öncelikli olarak siyonistlerle ticari göbek bağlarını koparmaları gerekmektedir, eğer bu konuda gereğini yapmıyorsa devletimiz ve milletimiz bu siyon maskeli arapları tespit edip bunlarla iş ilişkilerinin kesilmesi gerekir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23