• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ömer Çelik'ten, Kılıçdaroğlu'nun SADAT iftirasına cevap: Kaybedecekleri seçime bahane bulmaya çalışıyorlar!

Yeniakit Publisher
2022-06-04 21:53:00 - 2022-06-04 21:58:56
Ömer Çelik'ten, Kılıçdaroğlu'nun SADAT iftirasına cevap: Kaybedecekleri seçime bahane bulmaya çalışıyorlar!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'daki AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme toplantısında konuştu. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT'ı hedef alarak öne sürdüğü "seçim güvenliği" iftirasına cevap verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme toplantısı sürerken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT iftirasına değinen Çelik, "Olmayan seçim güvenliğiyle ilgili propaganda yürütülüyor, kaybedecekleri seçime bahane bulmaya çalışıyorlar." dedi.

"Daha olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili propaganda, özellikle CHP tarafından yürütülüyor." diyen Çelik, "Bu, hiçbir şekilde belirli bir temele dayanmayan, tamamen spekülasyona dayanan bir yaklaşım. 'Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler' deniyor. Bütün seçimler bittikten sonra, 'sonuç ne çıkarsa saygı duyarız' dedik. Nitekim, İstanbul ve Ankara yerel seçimleriyle ilgili kazananları tebrik ettik. Nihayetinde milletin iradesi öyle tecelli etti. Bu konuda suçlanacak zerre kadar bir lekesi yoktur AK Parti'nin." ifadelerini kullandı.

'En büyük seçim güvenliği garantisi...'

CHP'nin siyasi geçmişini hatırlatan Ömer Çelik, "Bu suçlamaları yapanların geçmişinde, açık oy gizli tasnif gibi, lekeler mevcuttur. Şunu unutmasınlar, en büyük seçim güvenliği garantisi terörle mücadeledir. Terör konusunda, suç örgütlerine sesi çıkmayanların bize vereceği ders yoktur." şeklinde konuştu.

6'lı ittifakın adaylık bilemecesine de değinen Ömer Çelik, şöyle devam etti:

Çıkmışlar mantığa sığmayacak şekilde Cumhur İttifakı adayının kim olduğunu söylüyorlar. Defalarca söyledik, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onların yapması gereken adaylarını ifade etmeleridir. AK Parti'miz Cumhur İttifakı'mız kendi yolunda yürüyüşünü devam ettirmektedir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Soylu

chp mitinglerinde kahrolsun peKaKa diye bağıran linci yer

S.bek

Aha söylüyom ömer çelik seçimi kaybecek olan bir parti var oda ak parti.20 senedir vallahi nillahi ak partiye oy vedim.birdaha ak partiye oy yok.milleti sola oy vermeye mahkum ettiniz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23