• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Olası yenilginin kılıfını böyle uydurdu! Aytun Çıray'dan akılalmaz suçlamalar

Yeniakit Publisher
2022-08-26 12:39:00 -

CHP'nin kanalı olan Halk TV'de yayına katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, hükümete yönelik akılalmaz suçlamalarda bulundu. 2023 seçimlerindeki olası yenilgiye kılıf uydurmaya çalışan Çıray, hükümetin seçim öncesi 6'lı masaya adam yerleştirerek muhalefetle alakalı dosyalar patlatacağını iddia etti

Her gün seçim çağrıları yapmalarına rağmen henüz bir aday dahi belirleyemeyen 6'lı masada olası seçim kaybetme çalışmaları başladı. CHP'nin kanalı olan Halk TV'de yayına katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, akılalmaz açıklamalarda bulundu.

Yenilgiye kılıf uyduruyor

Seçim sathına girdiğimiz bu günlerde adayını açıklayamayan 6'lı masa, olası seçim kaybetmenin kılıfını şimdiden oluşturmaya başladı. Halk TV'de yayına katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, iktidara ilişkin akılalmaz suçlamalarda bulundu. Çıray, seçim öncesi iktidarın 6'lı masaya adam yerleştirerek muhalefetle alakalı dosyalar patlatacağını iddia etti. Ancak iktidarın böyle bir şeye ihtiyacı yok. Çünkü CHP'li vekillerle ilgili her gün yeni bir skandal patlak veriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Bu adam çok yanar döner kendiniz hükümetin alacağı kararları önceden nasıl öğreniyorsunuz akli gözüken hainler sayesinde. Sizin oyunuz artmıyor her 3 chp liden biri size diyerek şişiriyorlar sizib gibi lerde bu gaza geliyor.

Rabia Zafer

ZATEN HERŞEY ORTADA.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23