• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öküz öldü ortaklık bozuldu! Halk TV patronu, Kılıçdaroğlu'nun yasak ve sansürüne isyan etti

Yeniakit Publisher
2023-07-23 18:34:00 - 2023-07-23 18:37:58
Öküz öldü ortaklık bozuldu! Halk TV patronu, Kılıçdaroğlu'nun yasak ve sansürüne isyan etti

CHP'nin kanallarına yönelik sansürüne ve yasaklamasına tepki gösteren Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti.

CHP, seçim hezimetinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiri haberlerine imza atan Halk TV ile tüm anlaşmalarını feshettiğini duyurdu.

Bununla yetinmeyen CHP, Halk TV’de yayımlanan ‘Görkemli Hatıralar’ programının Antalya Döşemealtı’nda yayınlanmasına yasak getirdi.

CHP'nin sansür ve yasağı ile karşı karşıya kalan Halk TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan etti.

Kılıçdaroğlu'na isyan etti:  İnanmakta zorlanıyorum

Mahiroğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

Şu an duyduklarına inanmakta zorlanıyorum. CHP’nin geleneğinde yasak, sansür yoktur. Bunları yapacak insanları da bünyesinde barındırmaz. Görkemli Hatıralar’ın belediye mekanında yapılmasını yasaklama talimatının kime hizmet ettiği belli olmayan bir genel başkan yardımcısı tarafından verildiği söyleniyor. İnanmakta zorlanıyorum. Sayın Genel Başkan, bu talimattan haberiniz olduğunu düşünmüyorum. CHP’yi ve sizi tanıyorum. Böyle bir karara imza atmayacağınıza, iktidarın yasakçı ve sansürcü zihniyetini hatırlatan politikalara tevessül etmeyeceğinize inanıyorum. Lütfen Görkemli Hatıralar’ın halka açık bir mekanda yapılmasına getirilen yasaktan haberiniz olmadığını söyleyin.



Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nodu

Chp nin geleneğinde sansür yoktur demiş doğru chp nin geleneğinde yalana dolana her türlü ahlaksızlığa sansür yoktur güzel olan herşeye ise muhalefet vardır

meziyetleri saymakla bitmez.

chp nin geleneğinde yasak sansür kin intikam nefret saldırganlık aşağılama karalama tezvirat sureti haktan görünme istismar kadrolaşma partizanlık siyasi rakiplerini siyaseten ve itibarı itibariyle ve cismen yok etme, yok etmeye çalışmak devrisabık,halkı aşağılama,onun inancını kıyafetini siyasi tercihini değişmeye çalışmak,kendini üstün görmek gibi sayısız meziyet vardır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23