• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğuzhan Uğur hesap vereceksin! Bircan Bali’den sert sözler

Yeniakit Publisher
2023-02-25 07:33:00 - 2023-02-25 10:03:11

Bircan Bali sunuculuk yaptığı programda Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u hedef aldı. “Orada bir çocuk senin yüzünden yardım alamadıysa hesap vereceksin” diyen sunucu sıcak ofisinde algı yaparak AFAD’ı ve Kızılay’ı hedef alan Oğuzhan Uğur için sert konuştu.

Bircan Bali Oğuzhan Uğur'la ilgili sözleriyle gündeme geldi. "Hesap vereceksin Oğuzhan. 'Sahipsiz kaldım' dediğin yeri göstereceksin. Sıcak ofislerinizde, sahipsiz kaldık..." diyen Bircan Bali "Dünyaları yediniz bitirdiniz" iddiasında da bulundu.

Sunucu "Siz şu birlik olacağımız yerde nasıl ayrışacağımızı konuştunuz. Siyaset yapan ahlaksızdır şu dönemde" diyen Bircan Bali sinirlerine hakim olamadı ve "Siyaset yapan ahlaksızdır, vicdansızdır, geleceğin siyasetiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur" dedi.

Ne olmuştu! 

Youtuber Oğuzhan Uğur, Sosyal medyada 'Baraj patladı' diye tweet atarak bölge halkını galeyana getirmişti. Barajın gerçekten patladığının sanan halk ve AFAD ekipleri bölgeye yardıma gitmekten vazgeçmişti. Baraj patladı haberi yalan çıkınca tekrar bölgeye giden AFAD ekibi 1'i çocuk 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı. 

{relation id:1735641 slug:'ihh-oguzhan-ugurun-baraj-patladi-yalaninin-nelere-mal-oldugunu-acikladi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turan gk

acele yok Allah ın izni ile seçimi kazanalım ondan sonra başta f. altaylı olmak üzere alayını

Vatan

Malesef birsürü zavallı da bu ve bunun gibileri bir halt sanıp takip ediyor/tıklıyor ve bu boşlara deli paralar kazandırıyor onlar da bu bedava paralarla hibir şey ve hiçbir kimseye değer vermeden zevk ve sefa içinde değersizce yaşıyor . Devlet bunlara topluma verdikleri zararın hesabını sormalı .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23