• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ODTÜ Kılıçdaroğlu için yürüyüş yaptı Bay bay Kemal hakettiği desteği sonunda gördü!

Yeniakit Publisher
2023-05-26 13:18:00 -

Homoların, gaylerin, i.nelerin siyasi savunucusu pelerinsiz kahramanı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ'lü i.nelerden hakettiği desteği aldı.

LGBT destekçileri ve üyeleri ODTÜ'de yürüyüş gerçekleştirdi. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek yürüyüşünde “ODTÜ yürüyor, mücadele sürüyor”, “Bu daha başlangıç mücadeleye devam” sloganları atıldı.

Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 2. tura kalan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na LGBT destekçileri ve üyeleri bayrak ve düdüklerle ODTÜ'de destek yürüyüşü gerçekleştirdi.

SLOGAN ATARAK YÜRÜDÜLER

"Baskılara, Tek Adama, Emek Düşmanlığına Artık Yeter", "Birinci vazifen sandıkları muhafaza ve müdafaa etmektir" gibi pankartlarla yürüyen ODTÜ Öğrencileri, "ODTÜ yürüyor, mücadele sürüyor", "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganları attı.

LGBT BAYRAĞI AÇILDI

Yürüyüş boyunca ekibin LGBT'yi temsil eden bayraklarla yürümesi ise dikkat çekti.

Bilim adına yaptıkları ortada olan ODTÜ'lüler kampüs içinde yapılan yürüyüşün ardından Devrim Stadyumu'nda vücutlarıyla "Yeter“ yazdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

a.d.

Kahrol düşman al sana bomba.........

Bir civata icat edemeyen odtü

Fizik , kimya ve matematik dersleri avrupalılar ile aynı olduğu halde, avrupalı uydu üretiyor, bizim odtülü xpneler bir civata bile icat edemiyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23