• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Odatv'nin sahibi Soner Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na kavgada bile söylenmeyecek sözler! "Dedikoducu yaşlı teyze" bombası

Yeniakit Publisher
2023-07-26 13:06:00 -
Odatv'nin sahibi Soner Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na kavgada bile söylenmeyecek sözler! "Dedikoducu yaşlı teyze" bombası

Odatv'nin sahibi Soner Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Odatv'nin gelir kaynağı üzerinden yaptığı ağır eleştirilere çok sert cevap verdi.

Odatv, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelir kaynağı üzerinden yaptığı ağır eleştirilere, "Hodri meydan! Soru sormayı bırak belge açıkla" yanıtını verdi. Odatv'nin sahibi Soner Yalçın da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına şu cevabı verdi:

“Üzgünüm, Kemal Bey aklını kaybetmiş gibi. CHP’yi yıkıma sürüklüyor. 37 yıldır gazetecilik yapan bana bu çamuru attığı için onu hiç affetmeyeceğim, demek koltuk sevdası insanı bu derece kişilik erozyonuna uğratıyor. Koca CHP Genel Başkanı, dedikoducu yaşlı teyzelere benzedi, her gün bir tuhaf söz söylüyor. Odatv hesapları her yıl denetime uğruyor ve bunu bilmesine rağmen yalan konuşuyor. Türkiye ve CHP için üzgünüm. 6 aydır Odatv okumuyormuş, daha geçen gün arayı düzeltmek için ne yaptığını kime ne telefon açtığını kendisi açıklasın, ayıptır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

m.n.

Gerek CHP, gerek ODATV hiç bir ahlaki değere önem vermeksizin hareket eder. Her ikisi de ABD yönetimindedir ve aralarındaki kavgalar sadece ABD'den gelecek sus emrine kadar sürer. Mevcut CHP yönetiminin görevi ikinci HDP kadrosu olarak CHP tabanını PKK'ya yaklaştırmak, ODATV'nin görevi de solcuları fark ettirmeden faşistleştirmektir. Bunun en büyük ustası da Soner Yalçın'dır. Kamuoyuna malumun ilanıdır, benim görüşlerimdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23