• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

odaTV, Diyanet'in 10 Kasım mesajını da beğenmedi

Yeniakit Publisher
2021-11-10 10:43:00 -
odaTV, Diyanet'in 10 Kasım mesajını da beğenmedi

Milli bayramlarda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gözünün içine bakan ve "Atatürk'ü anacaklar mı anmayacaklar mı" diye erketeye yatan odaTV, 10 Kasım mesajını da beğenmedi.

 

Milli bayramlarda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gözünün içine bakan ve "Atatürk'ü anacaklar mı anmayacaklar mı" diye erketeye yatan odaTV, hiçbir şeyden memnun olmuyor... Diyanet'in geçmişteki açıklama ve hutbelerini beğenmeyen "karanlık odacılar", Mustafa Kemal'in adının açık açık geçtiği 10 Kasım mesajına da kulp taktı. Haberinde "Zafer yıldönümlerinde Atatürk’ün adını anmayan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye’nin kurucusunun ölümünün 83. yılı nedeniyle bir mesaj yayımlaması tepki çekti. Mesajda, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yılında saygıyla anıyor; geçmişten günümüze vatan ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla ve rahmetle yâd ediyoruz' denildi" ifadelerine yer veren odaTV, söz konusu haberiyle derdinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu da bir defa daha göstermiş oldu.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil

Müslüman ve Türk olmayan birisini diyanet niçin anıyor? Anmak zorunda mı? Sonra siz de özgürlüklere ne oldu? Bir iş zorla yaptırılır mı?

mülayim

bir devlet yöneticisi düşünün onun döneminde millet Kur'an-ı Kerim'i ahırlarda hayvan pisliklerinin içine saklamak zorunda kalmış. Allah demek yasaklanmış. ve bu görüşlerini nutuk denen kitabında açıkca beyan etmiş. Bizim diyanet bu şahıs hakkında minnet mi ifade ediyor!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23