• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öcalan'a özgürlük isteyen DEM Partililere gereken yapıldı!

Yeniakit Publisher
2024-02-12 16:52:00 -
Öcalan'a özgürlük isteyen DEM Partililere gereken yapıldı!

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Doğan Hatun gözaltına alındı.

 yeniakit.com.tr 

Terör örgütü PKK’nın elebaşısı Abdullah Öcalan’a “özgürlük” ve “Kürt sorununa demokratik çözüm” talebi ile DEM Parti öncülüğünde başlatılan “Büyük Özgürlük Yürüyüşü”ne katılanlar Kars’tan Diyarbakır’a geldi.

Serra Bucak ve Doğan Hatun

Bu esnada Diyarbakır Koşuyolu parkında bir araya gelen DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Doğan Hatun, ilçe eş başkan adayları Kadri Esen, Safiye Akdağ ve il örgütünden çok sayıda kişiye polis ekipleri müdahale etti.

Bu sırada Doğan Hatun gözaltına alındı. PKK elebaşısına özgürlük isteyen Hatun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şuan Amed Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanları olarak Koşuyolu köprüsünde gözaltına alınıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cakallarin timsahlarin siyasetinden biktik!!

Göz alti mi? Vatana ihanetten IDAMLA yargilanip infaz edilmeniz gerekiyor!!!!

Musa

Gözaltına aldın Aym serbest bırakır veya terör sevinci hâkim Avukat baroda çok onlaradan Sınırdışı edip dön gömlek ile .2 CHP kapat bu zibidiler kendinden yok olur Teröre en çok CHP destek veriyor!! 3 Kürt sorunu diye birşey yoktur!! Günümüzde!!! Bak en zengin Türkiye de kimler !! 4 Bunlar 1960 li yılları hala gidiyor ırgat görüyor milleti silah zoru ile oy alan HDP PKK Kürt halkının mi koruyor hadi ordan. Amerikan Avrupa köp... olmuşlar.Anayasa değişmeli terör sevinci ne mecliste nede devlet daireleri parti TTB baro hâkim vs olmasın feto nasıl edildi onlara aynen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23