• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"O tarihi mitingi Cerrahpaşa’dan izledim"

Yeniakit Publisher
2014-03-26 09:26:00 - 2014-03-26 09:43:48
"O tarihi mitingi Cerrahpaşa’dan izledim"

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Hematoloji bölümünde kemoterapi tedavisi gören yazarımız, güzel insan Mehmet Koçak, AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği ve yaklaşık 2 milyon kişinin katıldığı o dev mitinge katılmayı çok istediğini ancak sıhhatinin buna elvermediğini söyledi. Hasta yatağında Başbakan Erdoğan ve ülkemizin selameti için dua ettiğini belirten Koçak, "AK Parti’nin İstanbul mitingini; tedavi görmekte olduğum Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden izlemek nasip oldu" dedi ve bakın neler yazdı...

Miting alanı ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi karşı karşıya ve ben de beşinci katta ve de miting alanına bakan odada tedavi görmekte olduğum için mitingle alakalı tüm ayrıntıları görmüş ve de mitingi başından sonuna kadar o ruhu, o heyecanı ve o tarihi günü yaşamış oldum.  

Sadece ben değil tüm pencereler hasta veya hasta yakınlarıyla doluydu. Kolunda serum olduğu halde saatlerce pencereden ayrılmayan ve zaman zaman mitinge destek veren marş ve sloganlara eşlik eden hastalara şahit oldum.


İSTANBUL, İSTANBUL OLALI BÖYLE BİR MİTİNG GÖRMEDİ…

Miting olalı günler oldu ama; Türkiye ve dünyada o miting hâlâ tartışılmaya devam ediyor. Çünkü; AK Parti rekoru geçen yıl bir milyon kişinin katılımıyla  Kazlıçeşme’de kırılmıştı. Yenikapı mitinginde ise, rekorun rekoru kırılmış oldu. 

Müthiş bir coşku, inanılmaz bir heyecan ve mahşeri bir kalabalık bu mitingde buluştu. Ay yıldızlı bayraklar parti bayraklarıyla birlikte esen hafif rüzgârda dalgalanıyordu. 

Pencereden miting alanına baktığımda bir insan seli başbakanı heyecanla bekliyordu ancak, televizyona baktığımda ise, o hâlâ Kocaeli mitinginde konuşuyordu…

                            YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23