• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O sözleri duyunca sesi kesildi! Cem Küçük CHP'nin avukatı Bengisu'yu böyle susturdu

Yeniakit Publisher
2023-05-04 15:38:00 -

Gazeteci Cem Küçük, bebek katili PKK'nın siyasi kolu HDP'nin güdümüne giren CHP'nin avukatlığını yapan Nihal Bengisu Karaca'ya HDP'li Semra Güzel sorunu sordu. Soru karşısında neye uğradığını şaşıran Karaca'nın sesi kesildi.

TV100'de Cansu Canan Özgen'in sunumu ile yayınlanan Özgür İfade programında gergin anlar yaşandı.

"Kemal Bey, CHP'li biri çıkıp 'HDP, sen ülkeyi böleceğim diyorsun sen kimsin?' demiyor" diyen Cem Küçük karşısında CHP'nin avukatı Nihal Bengisu Karaca savunmaya geçti.

Karaca, Küçük'e "Faik Öztrak kaç kere dedi bunu" diyerek yanıt verdi.

Bunun üzerine Cem Küçük, "PKK’ya diyor onu, HDP’ye diyecek. Semra Güzel’e ne diyeceksin? Kim milletvekili yaptı onu? Niye CHP bunlara bir şey demiyor?" dedi.

Soru karşısında neye uğradığını şaşıran Karaca'nın sesi kesildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nadim hatipoğlu

HER MÜSLÜMAN MÜMİN DEĞİLDİR HER MÜMİN MÜSLÜMANDIR HADİSİ ŞERİFİ VE HUCURAT SURESİ.14 AYET KURAN MEALİ. BEDEVİLER DEDİKİ ,İMAN ETTİK. DEKİ SİZ İMAN ETMEDİNİZ. ANCAK İSLAM MÜSLÜMAN OLDUK DEYİN.İMAN HENÜZ KALPLERİNİZE GİRMİŞ DEĞİLDİR.diye devam eden ayeti kerime bu günlerde KABEDE ERDOĞAN ÖLSÜN DİYE DUA EDEN TOLULUĞA NASIL UYUYOR.BU TİPLERE NASIL UYUYOR ALLAHCC SONUMUZU SONLARINI HAYIR EYLESİN AMİN. UYNANDIRSIN.

Fikret Türk

Karaca yı bir şey e benzetip yazılarını okuduğum zaman lara va esefa ahmağın önde gideni bir sürü vaktimi heba etmiş haram zıkkım olsun cuhapekk nin neyini hangi hayrını gördün bizim göremediğimiz acaba yoksa yem inin kesilmesi riskimi seni böyle etti bengisu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23