• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O kritik ilde Fatih Erbakan'a soğuk duş! Yeniden Refah'tan istifa edip AK Parti'ye katıldılar

Yeniakit Publisher
2024-03-27 07:44:00 - 2024-03-27 08:26:47
O kritik ilde Fatih Erbakan'a soğuk duş! Yeniden Refah'tan istifa edip AK Parti'ye katıldılar

Seçimlerde en merak edilen şehirlerin başında gelen Şanlıurfa'da bir grup Yeniden Refah Partili, AK Parti'ye katılma kararı aldı.

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nde çözülmeler devam ediyor.

Partilerinden istifa eden İl Başkan Yardımcıları Veli Çelik ve Murat Dikmen, İl Gençlik Kolları yönetiminden Osman Çelik ve İzzet Çelik, Ferudun Akbaş, Fatih Çetin, Azad Sadak, Mehmet Çoban, Mustafa Dörtkardeş, Hüseyin Dörtkardeş, Ahmet Sadak, Mevlit Öztürk, Emirhan Akbaş, Mehmet Akan, Ömer Çelik, Mehmet Çelik, Ahmet Çelik ve çok sayıda partili AK Parti'ye geçti.

"Zaferle çıkacağız"

AK Parti Şanlıurfa MKYK Üyesi geçmiş dönem Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve yine geçmiş dönem AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinden Mahmut Kaçar ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçim irtibat ofisine gelen eski Yeniden Refah Partililer, Beyazgül'e desteklerini açıkladı.

Yeni üyelerin partiye katılım rozetlerini takan Beyazgül, Şanlıurfa'nın farklı bölgelerinden destek için gelen herkese teşekkür ederek, "31 Mart'ta sandıklardan zaferle çıkacağız" dedi. İbrahim Halil Yıldız ise "Dün neysek bugün de o'yuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın da yanında durmaya devam edeceğiz. Liderimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adem

Bir partiden diğer partiye geçmesinden iki sebep vardır: ya bunlar akp li ve son dakika yrp kötülemek için yrp den ayrılıyorlar, yada bunlar da haysiyet denen bişey kalmadi.

muşlu ve şeriatçı

yeniden refahlılar hani siz lgbti ye karşıydınız. noldu dümeni lgbtci ekreme kırdınız. ahlaklı belediyecilik diyordunuz. neden sözünü hatırlamayan yalan makinesi ekreme karşı ahlaklı olmuyorsunuz. deprem olursa kentsel dönüşüm yapmayan ekremin vebal ortağı olacaksınız. chp-dempkklılar esenyurtta ve istanbulda karışıklık çıkarırsa sizin ortak eseriniz olacak. ekrem içki açacağı aldığında ibb parası ile günahı size de yazılacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23