• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O kadın da sıkışınca arkasına saklandı! Mustafa Kemal size millete hakaret mi edin dedi?

Yeniakit Publisher
2024-08-15 16:22:00 - 2024-08-15 16:47:51
O kadın da sıkışınca arkasına saklandı! Mustafa Kemal size millete hakaret mi edin dedi?

Her Kemalist gibi sıkışınca M. Kemal'in arkasına saklanma refleksi yine ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Dilbura Y. İsimli bir kadının sokak röportajında kullandığı ve Türk milletine "Beyni emcüklenmiş gerizekalılar" dediği sözleri nedeniyle tutuklanmasının ardından, Kemalistlerin kahramanlaştırdığı Dilruba Y. Mustafa Kemal'in arkasına sığınarak yaptığı hakaretleri meşrulaştırmaya çalıştı.

Her Kemalist gibi sıkışınca M. Kemal'in arkasına saklanma refleksi yine ortaya çıktı. Kemalistlerin kahramanlaştırdığı Dilruba Y. Mustafa Kemal'in arkasına sığınarak yaptığı hakaretleri meşrulaştırmaya çalıştı.

'Beyni emcüklenmiş gerizekalılar' diyerek millete hakaret eden kadından tuhaf savunma! İzmir’de katıldığı sokak röportajında hakaretler savuran ve gözaltına alınan Dilruba y. “Beni buraya koymakla daha da güçlendirdiler. Buradan çıktıktan sonra bu fikirlerimi savunmaya devam edeceğim çünkü benim kılavuzum Mustafa Kemal Atatürk” dedi.

DİLRUBA Y. NE DEMİŞTİ

'Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ni kalkıp da tek bir adama verirsek, o da böyle babasının çiftliği gibi, ahırı gibi kullanır.Beyni emcüklenmiş gerizekalılar' diyerek hakarette bulunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Biz de diyoruz ki hoşt hoşt hooooooşt.

Ali

Bu bayan söylediklerinden sorumlu. Ancak asıl sokak röportajtacısı bu ifadeleri internetten yayınladığı için sorumlu. Sokak röportajcısı sonuçta bir yayıncıdır. Hangi ifadelerin hukuken problemli olduğunu yayıncı olarak sokak röportajcısı bilmek zorundadır. Ve tutuklama olacaksa yayıncı olan sokak röportajcısı tutuklanmalıdır öncelikle. Koskoca ülkede onbinlerce hukukçu var. Hiç kimse işin bu yönünü söylemiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23