• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O isim uyardı: Mafya, bunun için yeniden hazırlık içinde

Yeniakit Publisher
2024-05-20 17:00:00 -
O isim uyardı: Mafya, bunun için yeniden hazırlık içinde

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, “Son yıllarda Bodrum, Çeşme gibi turistik yerlerde plajlara çöken mafya yeniden hazırlık içinde. Astronomik rakamlar. Vale kavgaları. Silahlar. Otopark kavgaları…” diye uyardı.

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, “Son yıllarda Bodrum, Çeşme gibi turistik yerlerde plajlara çöken mafya yeniden hazırlık içinde. Astronomik rakamlar. Vale kavgaları. Silahlar. Otopark kavgaları…” diye uyardı.

Çekirge, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, “Çeşme’deki, Alaçatı’daki, Bodrum’daki plajlar başta olmak üzere bu sahilleri kim ihaleye veriyor? Belediye ise nasıl? Devlet ise nasıl? Kimler alıyor? İhaleye girme ölçüleri nedir? Bu plajlarda her yıl milyonlarca lira ciro oluyor. Bu ihale bedellerini kim belirliyor?” sorularını yönelterek, “beach’lerdeki çetelerle” ilgilenilmesini talep etti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çete

Çete Mafya heryerde, sahil , dağ şehir , sebze hali Kırmızı et siyaset , bürokrasi… herşey olduk hukuk devleti olamadık.

Halil

Yol gecen hanı herkes cökmüş bir yere cezalar caydırıcı olmayınca astığım astık kestiğim kestik bir ülke olduk mal varlığına el koymak başta cezalar AGIR olmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23