• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O ilimizde terör propagandası yaptı! Karar verildi, mahkemeden sözler: sosyal medyada Türk bayrağı paylaşacak

Yeniakit Publisher
2023-12-27 19:04:00 - 2023-12-27 20:25:39
O ilimizde terör propagandası yaptı! Karar verildi, mahkemeden sözler: sosyal medyada Türk bayrağı paylaşacak

Erzurum'da terör örgütü PKK'nın propagandası ile gündem olurken gözaltına alınan kadın, sevk edildiği mahkeme bu sözlerle öyle bir ceza verdi ki!

Erzurum'da terör örgütü PKK'nın propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadın, sevk edildiği mahkemenin "sosyal medya hesaplarından bir ay boyunca Türk bayrağı paylaşma" kararı sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA'nın aktardığı habere göre Erzurum'un Hınıs ilçesinde yaşayan R.F'nin sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK'nın propagandasını içeren paylaşımlar yaptığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde yaptıkları araştırmalar sonucu şüpheli R.F'yi evinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zanlı, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebiyle Hınıs Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, R.F'nin propaganda içeren paylaşımlar yaptığı sosyal medya hesaplarından bir ay boyunca her gün Türk bayrağı paylaşmasına karar verdi. Zanlı, bu kararın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkemenin kararının ardından R.F, sosyal medya hesaplarından ay yıldızlı bayrağı paylaşmaya başladı.

Cumhuriyet Başsavcılığı ise hakimliğin adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararına itiraz etti.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Ne güzel memleket 12 canımız şehit olsun teröristlerin propagandasını yapan ne idüğü belirsiz kahpe cumhutiyet savcısının itirazına rağmen elini kolunu sallayarak serbest bırakılsın. Hakimlerin bu kararını red ediyorum . Cumhuriyet Savcısını destekliyoruz…

Leyl....

Selam aleyk! $imdi bu hainlere bu ceza yetmez. Ote tarafdan bu bayrak mevzuu, Gazze'den gelen 2yeti$kin ve bir bebegin $ehadeti neticrsinde tabutlarina yarin Türk yarin Filistinli bayragi ortulmusdur.. Bunlar biraz tehlikeli i$ler.. Yahud'a söz gecirmek isteyen once Natodan ciksin, üsleri kapatsin! Kulli goyim i$eleri Noel moel hepsi yasaklansin.. Heryerde dual edilsin.Ve yardim icin ba$ka yapici real yollar aransin! Madem Gemiler den gelen yardim veriliyor veya yardim yakiliyor.. Atiliyor. Oyleyse Türk sihalari havadan atsin bu yiyecek ve ilaclari. Su kitlik, yemek bitiyor!!Alooo yiyecek sadece 1aylik kaldi...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23