• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O gelişme, PKK şakşakçılarını deliye döndürdü! Yerlerinden hopladılar

Yeniakit Publisher
2023-04-21 14:00:00 -
O gelişme, PKK şakşakçılarını deliye döndürdü! Yerlerinden hopladılar

Türkiye'nin tarihi Karadeniz gazı adımı muhalif medyada büyük bir sancıya neden oldu. PKK şakşakçısı Evrensel gazetesi yazarlarından Bülent Falakaoğlu, Karadeniz gazıyla ilgili skandal bir yazıya imza attı.

 

Türkiye'nin tarihi Karadeniz gazı adımı muhalif medyada büyük bir sancıya neden oldu. PKK şakşakçısı Evrensel gazetesi yazarlarından Bülent Falakaoğlu, Karadeniz gazıyla ilgili skandal bir yazıya imza attı. 

Falakoğlu, hazımsızlığını ortaya koyan pespaye yazısında özetle şunları kaydetti:

"Karadeniz açıklarında Sakarya Gaz Sahası’nda keşfedilen doğalgaz karaya çıktı.

Meşaleyi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan törenle yaktı!

Saat 20.23’te.

Yine bir sembolle karşı karşıyayız; tıpkı Çanakkale Köprüsü’nde olduğu gibi.

Köprünün iki çelik kule arasındaki orta açıklığı 2023 metreydi, Cumhuriyetin 100. kuruluş yılını sembolize etsin diye. Direkleri kırmızı beyazdı, bayrağı temsil etsin diye vs.

Lakin o sembollerin ardına gizlenmiş sayısız ‘kazık’ vardı! (…)

Şimdi de… 100. Yıl sembolüyle, 20:23’te meşalesi yakılan doğalgazda sembollerin örtmesine izin verilmemesi gereken gerçeklerle karşı karşıyayız.

(…) Üretim maliyeti belli olmadığından üretilen gazın ucuzluk getireceğini söylemek mümkün değil. Bağımlılık süreceği için zor.

Hatta…

Şu kesin: Fatura kabaracak; yaktığımız doğalgaza, sistem kullanım bedeli, KDV ve ÖTV gibi kalemler hariç artık sondaj maliyetleri, milyarlarca liralık yatırım harcamaları da ekleneceği için…

Hem de her yıl!"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref

İşbirlikçi Hainler.ABD eski Dışişleri Bakanı Kissinger'in "biz içimizdeki hainleri yaşatmayız" dediği gibi yaşatmamalı ama bunların pis kanınla el kirletmektense bunların K*.larına tekmeyi basıp vatandaşlıktan atacaksın kendilerini kullanan ülkelere gitsinler.

Savaş Adanır

Bu Mesele Ak Parti Meselesi Değil Vatan Millet Meselesidir Geçmişte Amerika Bize Bedava Uçak Veriyor Silah Veriyor Biz Parayla Uçak Alırsak Silah Alırsak Bu Millet Bizi Asarlar Deyip de Nuri Demirağ Vecihi Hürkuş Ve Nuri Killigil Gibi Değerlerimizi Yok Edersek Ne Olur Amerika Ve AB ye Kul Olmaktan Başka Ne Olur Şimdide Karadenizde Gaz Bulunmuş Adamlar Diyorki Karadenizde Gaz Bulunduda Ne Olacak Dünyayı At Gözüyle Görenlere Ne Anlatscaksınki Sen Ne Yaparsan Yap Ne Dersen de Onlar Görmek İstediğini Ve Duymak İstediğini Görür ve Duyar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23