• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O gelişme, Kübra Par'ı resmen çıldırttı

Yeniakit Publisher
2023-03-04 10:26:00 -
O gelişme, Kübra Par'ı resmen çıldırttı

Habertürk yazarı Kübra Par, 6’lı masanın aday belirleme sürecini eline yüzüne bulaştırdığını belirtti.

Habertürk yazarı Kübra Par, 6’lı masanın aday belirleme sürecini eline yüzüne bulaştırdığını belirtti. "Bir yıl boyunca bir isimde uzlaşamadıkları gibi yöntemi de belirlemediler. Karar gününü ertelerlerse sorunun kendiliğinden çözüleceği gibi bir saflığa kapıldılar" ifadelerini kullanan Par, özetle şunları kaydetti:

"(...) 6’lı masa aday belirleme sürecini eline yüzüne bulaştırdı.

Bir yıl boyunca bir isimde uzlaşamadıkları gibi yöntemi de belirlemediler. Karar gününü ertelerlerse sorunun kendiliğinden çözüleceği gibi bir saflığa kapıldılar.

CHP’nin Kılıçdaroğlu ismi üzerinde ısrar ettiği, İYİ Parti’nin Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığını riskli bulduğu için kamuoyunun talebiyle paralel biçimde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı önerdiği, Kılıçdaroğlu’nun ise iki belediye başkanına “Olmaz” dediği aylardır belliydi.

İki taraf da pozisyonundan milim geri atmadı.

Kılıçdaroğlu masada her birinin oyları yüzde 1-2 civarında görünen 4 parti liderini –muhtemelen milletvekili vaadiyle- ikna etmeyi başardı fakat ittifakın diğer büyük ortağı ile uzlaşı yoluna gitmedi.

Kendisi adına başarılı bir taktik izleyerek Akşener’i yalnız bıraktı.

Akşener ise hem partisinin hem de tabanının talebi doğrultusunda kazanma olasılığı daha yüksek olan iki belediye başkanındaki kararlılığını korudu. (...)"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil bu

Işleri güçleri şer olanların bu millete ve ümmete vereceği bir şey yok.

,adir

Altili Masada erdogan kalit3sinde Yada baskanlik yapacak kalitede Adammi varki kimseyi simdiye kadar ortaya dikemediler dikseydiler nasil birer birer devrilec3klerini biliyordular bu yuzden yipratmayalim Yada devirttirip bitirmeyelim diye ortaya cikaramadilar kimse uterine tartisamasin bir hokus pokusla vatandasin gozunu baglariz adayimizida Allar pullar parlatiriz insanlar anlayamadan sectiririz diyorlardi Allah oyunlarini boşa cikardi binlerce binler elhamdŭlillah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23