• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O gelişme, İsmail Saymaz’ı çileden çıkardı! "Şu saatten sonra..." deyip tüm Türkiye’ye duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-07-22 14:53:00 -
O gelişme, İsmail Saymaz’ı çileden çıkardı! "Şu saatten sonra..." deyip tüm Türkiye’ye duyurdu

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli seçim protokolü yaptıkları yönündeki itirafına bir tepki de Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz’dan geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli seçim protokolü yaptıkları yönündeki itirafına bir tepki de Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz’dan geldi. “Şu saatten sonra ‘Yüzde 2.2’lik Zafer’e üç bakanlığı ve MİT’i verdiyseniz yüzde 8.8’lik Yeşil Sol’a ne verdiniz?’ diye soranlar sonuna kadar haklıdır. Kılıçdaroğlu’nun ‘Hiç bir şey vermedik’ demesine artık kim inanır?” diye soran Saymaz, yazısında özetle şunları kaydetti:

“Kılıçdaroğlu, seçimi kazanabilmek için CHP’nin MYK’sından, sözcüsünden ve Altılı Masa’daki ortaklarından habersiz bir şekilde Özdağ’a üç bakanlığı ve MİT’i vermiş.

Haydi, verdi, diyelim… Bu pazarlık Özdağ tarafından ifşa edilince doğruları söylemesi gerekirken partisini, ortaklarını ve kamuoyunu yanılttığı görülüyor.

Kılıçdaroğlu, dürüst adam imajını iktidar hırsıyla yerle bir ediyor. Daha da tuhafı aynı makamı iki siyasetçiye birden dağıtmış. 14 Mayıs öncesinde MYK üyesi olan, seçim sonrası örgütlerden sorumlu danışmanlığa getirdiği Engin Özkoç’a söz verdiği İçişleri Bakanlığını Özdağ’a da ikram etmiş.

Şu saatten sonra “Yüzde 2.2’lik Zafer’e üç bakanlığı ve MİT’i verdiyseniz yüzde 8.8’lik Yeşil Sol’a ne verdiniz?” diye soranlar sonuna kadar haklıdır. Kılıçdaroğlu’nun “Hiç bir şey vermedik” demesine artık kim inanır?”

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İ. Keskin

Boş veeer; ne verenler verebildi, ne de aldığını söyleyenler alabildi; çünkü seçimleri Cumhur aldııı! Olan İnce'ye oldu. Gerisine de hovu( Daha TDK bu kelimeyi bilmez.) kaldı. Herkes yoluna yürrrrüüüüü! Belediyelerinizi de kaybedin.. belki aklınız başınıza gelir. Artık sayarmısın, saymaz mısın bilmem.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23