• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Numan Kurtulmuş: Erdoğan'a karşı yedi yamalı bohça koalisyonu kurdular

Yeniakit Publisher
2023-05-11 03:36:00 -
Numan Kurtulmuş: Erdoğan'a karşı yedi yamalı bohça koalisyonu kurdular

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Millet İttifakı'nın kirli iş birliklerinin açık bir şekilde ortaya çıktığını söyledi.

4 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İstanbul milletvekili Adayları gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde AK Parti Genel Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Nilhan Ayan, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ilk önce AK Parti Güngören İlçe Başkanlığı Binası'na gitti. Burada "Güngören 3 Kademe İlçe Teşkilat Buluşması"nda vatandaşlarla buluştu. Sonra Güneştepe Millet Bahçesi’ne geçerek miting yaptı. Binlerce vatandaş Numan Kurtuluş için düzenlenen mitinge ellerinde Türk bayrakları ile katıldı.

Millet İttifakı'nın kirli iş birliklerinin açık bir şekilde ortaya çıktığını ifade eden AK Parti Genel Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, “Karşı tarafta 'yedi yamalı bohça hükümeti' gibi ortaya çıkmış bir koalisyon ittifakı var. Hiçbirinin ortak bir fikri yok. Yedi tane partiyi bir araya getirseniz, ellerine birer kağıt verseniz, 'Nasıl bir Türkiye istiyorsun?' deseniz inanın ki iki tanesinin bile ortak hedefi yoktur, Türkiye'nin geleceğine ilişkin bir tek ortak noktaları vardı, başından itibaren, bir buçuk senedir, iki senedir. Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin. Sonra da Tayyip Erdoğan'ı göndermek için bir yedi yamalı bohça diyebileceğimiz bir koalisyon kurdular. Ve burada da özellikle Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleştikten sonra masanın altında olan ortağı mecburen masanın üstüne çıkarttılar, ya da altı artı diyorduk. Oradaki artıyı da çıkardılar açıkça mücadelelerini net bir şekilde ortaya koydular. İttifakın artık yedili bir ittifak olduğu aşikardır. Bunu kampanyalardan, mitinglerden, bir şekilde terörün gölgesindeki siyasi hareketten getirilen demeçlerden, konuşulan sözlerden ve Kandil'i partideki savaş baronlarının verdiği Kılıçdaroğlu desteğinden anlıyoruz” dedi.

“Bakkal dükkanını bile 7 kişiyle yönetemezsiniz”

14 Mayıs 1950'nin Türkiye'nin yakın siyasi tarihinde unutulmaz bir tarih olduğunu belirten Kurtulmuş, “Merhum Başbakan Adnan Menderes'in 'Yeter söz milletindir' diyerek çok partili siyasi hayata geçiş sağladığını, tek parti zulmünü geride bıraktı. 2023'ün 14 Mayıs'ının da Türkiye'nin siyasi tarihi bakımından unutulmaz bir sayfa, milat, yeni bir başlangıç, yeni bir devrin kapılarının sonuna kadar açılması olacak. Bakkal dükkânını bile 7 kişiyle yönetemezsiniz. Siz koskoca Türkiye’yi nasıl yöneteceksiniz? Bunları bir arada tutabilmek için her genel başkana bir cumhurbaşkanı yardımcılığı, Türkiye bu şekilde yönetilmez. Bay bay kemal diyelim çünkü çok az kaldı” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Benim siyasi tecrubelerim sunu diyor bunlar 7 degil 70 mis masada kursalar bir yol olmaz cunku vatsnini dusmana sikayet edenleri bu millet affetmez kasetlen kumpaslan bir yere varamazlar ancak bir cumhur baskani adayinin serefi ile oynamis olurlar onuda millet goruyor sayin ince uzulme vede taviz verme direnmeye dvam et sende cumhuru destekle SAKIN YANILIP MITINGLERINE KATILMA ONEMLI OLAN VATSNSEVER HALKIN GUNLUNDE OLABILMEKTIR

Osmanlı Torunları

Sayın Numan kurtulmuş vekilim Bu 6 7 8 9 Masayı Bu Geri zekalılar Teröristler Satılmmışlar  Soysuzlar vatan Hayinleri vatansızlar Türkiyemin Ekmeğini yiyip İhanet Eden Satılmışlar kurmadı Gayri müslim ABD AB Fetönün Evlatları piçleri kurdurdullar Bu uşklara kuklalara maşlarına Bunların Hepsini Tez Vakitde ya kahar isminle ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23