• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nikos Dendias'tan Azerbaycan'a küstah sözler

Yeniakit Publisher
2022-09-27 21:03:00 - 2022-09-27 21:04:37

Ermenistan'ı ziyaret eden Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Erivan'a destek vererek küstah ifadeler kullandı. Aklınca Azerbaycan'a meydan okuyan Dendias, "Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır" dedi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Ermenistan'a giderek Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Azerbaycan- Ermenistan çatışmalarının ardından Dendias'ın bu ziyaretinin gerçekleşmesi Erivan yönetimine destek olarak algılandı.

Dendias konuşmasında ''Haritaları yeniden çizmek isteyen ülkelere net bir mesaj vermek istiyorum. Mesajım, revizyonist politikaların başarısız olacağıdır'' dedi. Bu açıklama ile Dendias, Azerbaycan'a aklınca meydan okuyarak Ermenistan'a destek mesajını iletti.

Paşinyan ile görüştü

Dendias ayrıca, Erivan ziyareti sırasında Ermenistan Dışişleri Bakanı A. Mirzoyan ve Dışişleri Bakanlığı S. Papikyan huzurunda Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Dendias sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, ''Yunanistan'ın Ermenistan ile tam dayanışmasının altını çizdim'' dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun raşit öz

çapulcu çapsız Yunanistan uslu dur

ali

KATİL-HAYDUT-SOYKIRIMCILARIN eyaler memuru ONURSUZ YUNAN korkudan mezarda ıslık çalıyor....ulan ORTADOKSLUK BUGÜN MEVCUT İSE OSMANLININ İSLAMİ MEDENİYETİNİN HOŞGÖRÜSÜNÜN GÜCÜNÜN ADALETİNİN BÜYÜKLÜĞÜ SAYESİNDEDİR....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23