• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nikahta 28 Şubat zihniyeti hortladı sosyal medya ayağa kalktı! Hamza Dağ'dan tepki

Yeniakit Publisher
2024-05-06 16:51:00 -

CHP'li memurun nikah sırasında duaya izin vermemesine tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "'Resmi dairede dua olmaz diyenler, seçim sürecinde 'İşimiz gücümüz Türkiye' diyerek vatandaşlardan oy istemişti." ifadesini kullandı.

CHP yönetimindeki İzmir'in Karşıyaka Belediyesi'nde 28 Şubat zihniyeti yeniden hortladı. CHP'li Karşıyaka Belediyesi'nin nikah memuru, bir ailenin kendi nikahında dua etmesine izin vermedi. Mikrofonun alınmasının ardından duanın devam edilmesini hazmedemeyen memur bu kez salonda yüksek sesle müzik açtırdı. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tepki gösterenlerden biri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu.

Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"'Resmi dairede dua olmaz diyenler, seçim sürecinde 'İşimiz gücümüz Türkiye' diyerek vatandaşlardan oy istemişti" ifadesini kullanan Dağ, mesajında, "Keşke bu toprakların değerlerini öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dualarını edebilir." değerlendirmesine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CHP Zihniyeti Bunlar iyi günler

İktidara gelirlerse ezan yerine müzik dinletirler muhafazkarlarıda her halde ezerler yada hapise atarlar abartmıyorum CHP li belediyelerde ezan sesi pek duyulmaz İstanbul Büyükçekmeceye misafirliğe gittim bekliyorum Ezan sesi yok sordum neden ezan okunmuyor dediler ki CHP liler rahatsız oldukları için sesi çok az duyulmuyor

bilal

Ülke laik olduğu için böyle davranmaya cesaret edebiliyor. Anayasa değiştirilerek devletin dini İslam'dır maddesi geri getirilmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23