• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nijer cephesinde yeni gelişme

Yeniakit Publisher
2023-08-19 23:36:00 -
Nijer cephesinde yeni gelişme

Afrika'da hareketli günler yaşanıyor. Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu’nun (ECOWAS) Siyasi İşler, Barış ve Güvenlikten Sorumlu Komiseri Abdel-Fatau Musah tansiyonu düşeren açıklamalarda bulundu.

Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu’nun (ECOWAS) Siyasi İşler, Barış ve Güvenlikten Sorumlu Komiseri Abdel-Fatau Musah “General Abdourahamane Tchiani tarafından yönetilen Nijer, ECOWAS bloğu ile diyalog kurmayı kabul etti” dedi.

Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu’nun (ECOWAS) Siyasi İşler, Barış ve Güvenlikten Sorumlu Komiseri Abdel-Fatau Musah 26 Temmuz’da ordunun yönetime el koyduğu Nijer’e ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Musah, “General Abdourahamane Tchiani tarafından yönetilen Nijer, ECOWAS bloğu ile diyalog kurmayı kabul etti. Sonunda Nijer'deki askeri yönetim bize, onlara sunduğumuz misyonu kabul edeceklerini söylediler. Bu yüzden bugün orada bir misyon olacak.” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Nijer'deki olayları dünyadaki Müslüman devletler bakarak izlemesinler, çünkü burada dış güçler kardeşi, kardeşe kırdıracaklar., bu durum Müslümanları kaderi olmasın.

deniz HAN

AFRİKA TOPYEKÜN DİRENİŞ GÖSTERMELİDİR emperyalistlere karşı ayrı gayrı değil TOPYEKÜN TEK YUMRUK OLMALILAR afrika halkları bu oyuna dur demeliler elinize fırsat geçti ve ingiliz domuzu ,fransız domuzoğlu domuzu tüm abd ve ab devletçiklerini sahadan kovmalılar TEK YUMRUK OL AFRİKA !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23