• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nihat Genç'ten İmamoğlu'na zehir zemberek Roma tepkisi!

Yeniakit Publisher
2024-05-23 21:37:00 - 2024-05-23 23:25:24
Nihat Genç'ten İmamoğlu'na zehir zemberek Roma tepkisi!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nihat Genç, İBB bütçesiyle Roma'da sefa süren Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki gazetecilere ateş püskürdü.

CHP'li İBB Başkanı, yanındaki yandaş gazetecilerle Roma'da 5 yıldızlı otellerde İBB bütçesiyle sefa sürdü.

İmamoğlu da yanındaki gazeteciler de geziye gelen tepkilere yaptıkları işin meşru olduğunu iddia ederek cevap verdiler.

İmamoğlu ile yandaşlarına sol çizgideki gazetecilerden de tepki geldi. Yılmaz Özdil'den sonra Nihat Genç de zehir zemberek tepki gösterdi.

Genç sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

İmamoğlu halkın parasıyla Roma'ya yetmiş beş gazeteci götürüyor, oteller masajlar menüler, spalar, gırla gidiyor! Seçmeni halkı eşek yerine koyuyorlar!

Büyük lider gösterisi mi yapıyor?

Bakın parayı basınca .ötüme yetmiş beş gazeteciyi nasıl takıyorum mu, diyor!

Gazeteciler de Özal'dan beri yalakalıkta ahlaksızlıkta medyanın çürümesinde öncülük etmiş düne kadar holding beslemesi şarlatanlığın kitabını yazanlar!

İmamoğlu, halkın parasını beş para etmez tuzu kuru giden ağam gelen paşam diyen bu kaşarlara neden harcıyor ve neden masrafları dillere destan kendi servetinden ödemiyor!

Dikkat edin davetli yazarların yüzde doksanı milliyetsiz vatansız ve Allahsız ve istisnasız açılımcı yani her dönemin emmeye gömmeye kullanışlı tipleri!

Dikkat edin davetli yazarlar Cumhuriyet'i, demokrasi kelimesine sığınıp, özgürlükler geliyor diye yıkıp, tarikatlar ve AKP'ye ve FETÖ'ye anahtar teslim hediye edenler!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet soylu

Valaaa pontusoğlu nun yok açtığı en hafif proplem israf, şimdi bunu dert edinirsek bize yazık. Başkan öyle , besleme basın böyle de, onu başa getiren baştan tutan seçmende sorun yok mu? Bırakın belasını kendi elinden bulsun , geçmişi unutan, sadece şimdinin hesabını tutan, geleceği göremeyen, hizmetkarı gömen vefasız hesapsızın hak ettiği cinsel haz parti yönetimidir, pontusoğludur, bölücülüğü terörü himaye edenlerdir. Beter olsunlar, tekrar aklı başına gelebilirse, ayağa kalkabilirse “ ben ne salakmışım” diyesiceler

Vahap Kalyoncu

Adam olana daha ne desin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23