• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nihal Olçok'tan mahkemenin Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak kararı sonrası dikkat çeken çıkış!

Yeniakit Publisher
2019-11-05 10:22:00 - 2019-11-05 10:24:23
Nihal Olçok'tan mahkemenin Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak kararı sonrası dikkat çeken çıkış!

15 Temmuz hain darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, mahkemenin Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak hakkındaki kararlarına yönelik "Bu hızla benim hapse girişimi görürsünüz çünkü ibrelerin yönü değiştirildi" dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, mahkemenin Mehmet Altan hakkında beraat, kardeşi Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında ise tahliye kararı vermesinin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"İbrelerin yönü değiştirildi"

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak hakkındaki kararları "İbrelerin yönü değiştirildi" şeklinde yorumlayan Olçok, "Bu hızla benim hapse girişimi görürsünüz" ifadelerini kullandı.
Twitter hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Nihal Olçok, "Belli mi olur, burası Türkiye! Dua edelim de şehitlere tazminat davası açılan ilk ülke olarak tarihe geçmeyelim. Makamınız âli olsun #15Temmuz şehitleri..." açıklamalarında bulunduğu paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da etiketledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cmhr

olabilir ibrenin değiştiği arınçtan belli oluyor.

İbrahim alkılıç

Dün ak partili bir kardeşimizin cenazesine katıldık Manisa'da. İlk defa Ak Parti içindeki hapse giren veya girmeyen toplu halde pek çok fetocuyu burada gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Arınç abileri de katılmış tabii ki. Hepsi son derece mutlu, huzurlu ve yarınlarından emin bir şekilde etrafa gülücükler dağıtıyorlar idi. Biz feto karşıtları ise suskun, durgun ve stresli idik. Bu gidişat nereye?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23