• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nevşin Mengü Ebu Ubeyde'yi hedef aldı: Kahramanmış, asıl bir katil de Hamas

Yeniakit Publisher
2023-11-14 20:12:00 -

Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Nevşin Mengü, Hamas ve El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi ağır sözlerle hedef aldı. İsrail'in zalimliğine karşı direnen Hamas'ı hedef alan Mengü'nün sözleri kısa sürede gündem oldu.

Filistin-İsrail arasındaki çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. Gazeteci Nevşin Mengü, Filistin topraklarını savunan Hamas ve El Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'yi hedef aldı.

Ebu Ubeyde ve Hamas'ı hedef aldı

Mengü, ''Hamas Telegram'da öyle şanlı direniş böyle şanlı direniş. Ebu Ubeyde bu kadar kahramansan çık ortaya. İn misin, cin misin? İsmin yok cismin yok. Nerede olduğu da belli değil. Tünelde misin, Mısır'da mısın, Ürdün'de misin? Çoluk çocuk ölüyor. Bu kadar kahramansan çık ortaya. Kapatıyorsun yüzünü, kahramanmış. Asıl bir katil de Hamas.'' diyerek büyük tepki çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zaza Mustafa

Boş yere, durduk yere, amaçsız olarak 3-5 çatapatla İran'ın -acemin- oyununa gelerek hareket eden Hamas'ın eline ne geçti. Gazze'nin yarısı gitti, 13.000 Şehit, yüzbinlerce sürgün. İsrail'e, istediği işgal fırsatı sağlandı. İran'a ise, ABD tarafından rehin tutulan 10 milyar doları serbest bırakıldı. İran bir hamle ile 3-5 iş yaptı. ... Olanlar ise; gariban Sünni Müslüman Gazzelilere ve Gazze'ye oldu. Gerçekleri görelim.

Misafir

Bu israil usagindan baska ne beklenirdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23