• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mücahidlerin serbest bıraktığı esirin ailesinden Netenyahu'ya tokat!

Yeniakit Publisher
2023-11-29 23:59:00 - 2023-11-30 00:13:46
Mücahidlerin serbest bıraktığı esirin ailesinden Netenyahu'ya tokat!

Mücahid Hamas ile katil İsrail arasındaki esir takası sürerken, İsrail medyasından dikkat çeken bir haber geldi.

İsrail yayın organı Kanal 13'ün haberine göre, İsrail Başbakanı Netenyahu, mücahidlerin serbest bıraktığı bir esirin ailesini ziyaret edip onlarla görüşmek istedi.

Haberde ailenin Netenyahu'nun isteğini reddettiği belirtildi.

Kassam Tugayları elinde tuttuğu esirlere şefkat ve merhamet duygularıyla muamele ediyor.

Serbest bırakılan yahudi esirlerin mücahid Kassam askerleriyle vedalaşma görüntüleri İslam'ın yüceliğini tüm dünyaya gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kartalbey

E-posta servis sağlayıcısı Yahoo'nun ana sayfasında Fox.News'e ait bir haber vardı. Başlığı enteresan gelince Google.translate vasıtası ile uzunca olan bu makaleyi okudum. Makale başlığı "Hamas'ın serbest bıraktığı İsrailli çocuk esirlere yapılan işkence." Esir değiimi esnasında gördüğümüz manzaranın 360 değil 860 derece tersi bir manzara söz konusu imiş. Aklınıza hayalinize gelmeyen işkenceler yapılmış, cinsel tacizlerde bulunulmuş ufak çocuklara. Çocuklar serbest bırakıldıktan sonra bile artık yüksek sesle konuşamıyorlarmış, fısıltı ve el işaret ile anlaşıyorlarmış, vücutlarında derin sopa izleri ve yaralar filan varmış da varmış. Elden beddua etmekten başka bir şey gelmiyor maalesef. RABBİM TEZ VAKİTTE SOYLARINI KURUTSUN ve bunu da Türk milletine nasip etsin inşallah.

Üç...Hilal...

Müslümanların merhameti. Hz.muhammet mustafa peygamberimizin yoludur. peygamberimizin ümmetine her ne olursa olsun savaşta olsun barışta olsun size aman dileyen hiç bir kimseye zulmetleyim onu katletmeyin, esirlere iyi davranın acıyın şeriata uygun davranın Emrini herzaman hakiki gerçek müslümanlar 'ın.davranışıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23